U eri bitnosti, TV autorka Ivana Đorđević  bez imalo pretencioznosti, ali i sa neskrivenom ironijom nazvala je svoju prvu knjigu – Neka mnogo bitna. Oni koji su je pročitali kažu da je svaka situacija iz relacije muško-ženskih odnosa dovedena do ivica komedije, tako da se posle svake pročitane stranice čovek oseća relaksirano i optimistično.
– Pokušala sam da raščivijam te fine nijanse ljubavi, prijateljstva i svega onoga što čini život na relaciji muško ženskih odnosa. Mislim da sam u tome uspela. Svakodnevno dobijam stotine pisama od svojih čitalaca sa svih strana sveta jer knjiga može da se poruči i online putem mog sajta Ivanineprice.com, ali i naravno da se kupi u svim knjižarama.
Promociju je napravila – ni manje ni više nego – na Marakani! Celo veče proteklo je u sjajnom raspoloženju, a zvanice su dolazile i odlazile sa osmehom. Među prisutnima smo spazili Nedu Ukraden, Suzanu Mančić, Milija Čolića, naučnicu Vanju Bokun Popović, Vesnu De Vinču, Vanju Mijatović, Filipa Mitrovića, Irinu Krušku…
– Kada se bavite javnim poslom, možda najveći kompliment osim od publike, dobijate upravo od svojih kolega, javnih radnika. Imam tu sreću da sam sva svoja vrata uvek otvarala sama, i sigurna sam da će tako biti i sa knjigom “Neka mnogo bitna”, da će me publika upoznati i u tom ruhu, jer ovde neću stati. Knjiga “Neka mnogo bitna” je tek početak.
Cvetak zanovetak!
Od svojih zvanica tražila je da joj donesu po jedan cvet na koji ih ona, Ivana asocira.
– (smeh) Ja sam to pomalo u šali rekla, ali su me izgleda svi shvatili ozbiljno! Rezultat je sledeći – dnevna soba mi je prepuna cveća, a jedan buket me je posebno oduševio. Kad sam pitala koliko ima sorti cveća, dobila sam odgovor – nisam mogao da odlučim koji si cvet!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here