pexels.com
Kako brzo prodati polovno vozilo

Tržište polovnih automobila je ogromno, svakog dana u Srbiji se proda na desetine vozila.

Ipak istraživanja pokazuju da je primećen pad prodaja polovnjaka u poslednjih nekoliko godina. Ujedno, iz godine u godinu povećava se procenat kupovina novih automobila.

Šta nam to govori? Cene polovnjaka su sada veće nego ikada. Polako opada potražnja starih polovnjaka, sve više se vozači odlučuju za kupovinu polovnih automobila mlađe dobi ili čak potpuno novih modela.

Na forumima i u razgovoru uživo sa vozačima primećujemo da prodaja polovnjaka nije više tako laka. Oglasi su aktivni i po nekoliko meseci, a novac je potreban za dalja ulaganja. Zato smo rešili da vam u jednom tekstu napišemo sve prednosti otkupa vozila u odnosu na prodaju preko oglasa.

Bez oglašavanja i odgovaranja na poruke i pozive

Ako ste nekada prodavali auto putem portala i društvenih mreža sigurno znate koji je to posao. Ima dosta ljudi koji se samo raspituju i pitaju razne nebuloze, a ne žele da kupe. To su poruke i pozivi tokom celog dana ali bez prodaje.

Tokom saradnje sa firmom za otkup automobila firmom za otkup automobila potrebno je samo poslati par fotografija i osnovne informacije. To je potrebno kako bi na teren došli pripremljeni, a uz detaljan pregled lakše odredili cenu vozila.

Realna procena vrednosti automobila

Primećujemo da je trenutna situacija takva da su polovnjaci na ceni. Vozilo koje ste pre nekoliko godina kupili za određenu sumu, danas ga možete prodati za istu cenu. To nije realno stanje i jako brzo će se sve vratiti u normalu.

Kada postavite visoku cenu smanjujete mogućnost prodaje. Ne žele kupci da daju više nego što taj auto zaista vredi. Možda imate sreće pa prodate auto za nekoliko dana po ceni koju ste tražili, ali većina na kraju spusti cenu dosta više samo da bi se prodaja realizovala.

Na kraju u 80% slučajeva ta cena bude ona realna, jer nemate vremena da više čekate. Prolaze dani i nedelje, a novac vam treba. Zato nemojte gubiti vreme i živce, odmah kontaktirajte firmu za otkup automobila u Beogradu i rešite prodaju za 24 časa po realnoj ceni koju ćete svakako dobiti.

Brza realizacija i keš u roku od 1-2 sata

U većini slučajeva situacija je sledeća. Imate jedno vozilo koje vam je prekopotrebno. Želite da kupite drugi auto ali trenutni možete prodati tek kada pronađete nov, jer ne možete funkcionisati bez auta. Kada naiđete na model koji vam se svidi tek tada se oglašava stari auto i čakaju se dani da dođe do prodaje.

Nema potrebe da gubite vreme i rizikujete da se auto koji vam se svideo proda. Procedura otkupa automobila je vrlo jednostavna i brza. Danas ih možete pozvati, dogovorite besplatnu procenu, ako vama to odgovara odmah dobijate novac i rešava se kupoprodaja. Nema odugovlačenja i bespotrebnog cenkanja.

Nećete ispustiti priliku za kupovinu

Kada objavite oglas za prodaju nikada ne znate kada će se taj automobil prodati. Dešava se da prodaja usledi odmah sutradan imate model koji je tražen i povoljan. Ali uglavnom oglasi stoje više dana, a nekad i nedelja.

Kod otkupa vozila znate da ćete novac dobiti istog trenutka kada dođu na procenu vrednosti. To vam daje priliku za jednostavniju kupovinu kada pronađete vozilo koje će vas oduševiti. Nije lako naći model koji vam u potpunosti odgovara, a znamo koliko vozače pogodi ako im promakne dobra prilika za kupovinu.

Uz proverenu firmu za otkup vozila promena auta je lak posao

Sve ovo je moguće samo pod jednim uslovom, da sarađujete sa poštenom i pouzdanom firmom za otkup vozila. Ako sarađujete sa ljudima koji samo žele da vam obore maksimalno cenu, sve će ići dosta teže. Kako onda znati koja firma je dobra?

Tako što kontaktirate onu koju ste dobili na preporuku uz prethodno pozitivno iskustvo. Ako nemate takvu preporuku, mi vam savetujemo saradnju sa “otkup-vozila.net”. Ekipa momaka koja temeljno gradi poverenje u ovom poslu i cilj je da obe strane budu zadovoljne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here