Horoskopski znak sa kojim si savršeni spoj

pixabay.com

Obično se na Internetu mogu pronaći brojni tekstovi o tome koji horoskopski znaci su kpmpatibilni u ljubavi (i u krevetu). Međutim, za svaki horoskopski znak postoji jedan drugi koji mu savršeno odgovara – po karakteru, po osobinama. Otkrićemo ti tvoj par!

Ovan

Ovnu treba Devica u životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna, a drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog Ovna na zemlji.

Bik

Bez Vodolije se Bik neće dobro snalaziti. Naime, Vodolija je puna energije, temperamentna je, i očigledno fascinantno biće. To oduševljava Bika koji se veseli i zna da uživa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci

Blizanci ne mogu da zamisle život bez Bika. Bik je jako strpljiv s ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za nadopuniti živahnog Blizanca.

Rak

Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija. On je hrabar, odlučan i neustrašiv. Osim toga je strastven i veran. Upravo to što treba osećajnom i suzdržanom Raku.

Lav

Kako bi mu život bio ispunjen, Lav treba Vodoliju u svom okruženju. Svejedno je da li u krugu prijatelja ili porodice. Bitno je da Lav može da profitira od samostalnosti, odlučnosti, idealizma i energije Vodolije. To imponuje samopouzdanim i spontanim Lavovima.

Devica

Strelac je sa svojim humorom, opuštenošću i dalekovidnošću ponekad perfekcionistički nastrojenoj Devici savršena dopuna.

Vaga

Osobama rođenim u znaku Vage treba Riba u životu, jer ona je saosećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osećajnim Vagama koje teže za ravnotežom.

Škorpija

Škorpiji je jako teško bez Vage. Ona je osećajna, diplomatski nastrojena i ima na ljude izjednačujući učinak. Škorpija je često vrlo instiktivna, stroga i izazovna, pa tako ova dva znaka čine u prijateljstvu, na poslu i u porodici savršen duet.

Strelac

Strelcu u životu treba Lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovernog Strelca dobra suprotnost.

Jarac

Život Jarca lepši je ako ga može provesti s Blizancem. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponuje savesnom, često suzdržanom i pomalo tromom Jarcu.

Vodolija

Vodoliji treba Rak u životu. Rak je osećajan, ima smisla za humor i vrlo je maštovit. Takođe je vrlo brižan tip. To nadopunjuje Vodoliju, jer ponekad zna da bude vrlo impulsivna, napadna i živčana.

Ribe

Za Ribe je život bez Jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i vrlo pouzdan. Osim toga je verno biće. Upravo to što treba emotivnom i ponekad preosetljivom Jarcu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime