crvenazvezdafk.com
Dejan Stanković

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan pristupom njegove ekipe u meču sa Vojvodinom.

– Derbi kola i veoma dobra utakmica Crvene zvezde. Dominirali smo svih 90 minuta i napadali gol rivala. Kako je vreme prolazilo svaki minut je bio jedan korak napred za protivnika prema cilju. Igrali smo protiv niskog bloka, bilo je tu sigurno dobrih stvari, možda smo mogli da primimo gol iz nekog kontranapada, ali način na koji smo igrali nema šta da im zamerim momcima. Da smo dali jedan gol mislim da bi to promenilo tok utakmice, a ovakav odnos, pristup igri i trčanje je ono što nam treba da bi ostvarili cilj i igrali Evropu – rekao je trener Crvene zvezde.

Stanković je najavio i prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata u Kazahstanu.

– Dobro istrčana i zahtevna utakmica protiv ekipe koja je htela da se odbrani. Tako će nas nešto možda očekivati u sredu, tvrda igra iza lopte, dosta duela, i kontranapada. Mislim da je ovo dobra uvertira za momke. Kada smo izašli na teren igračima je puno srce uz ovakvu podršku i mislim da možemo biti bolji iz dana u dan. Hvala severu i “Marakani”, očekuje nas dug put u sredu – zaključio je Stanković.

Trener Vojvodine: Ponosam sam

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je da je ponosan na svoje igrače.

– Sa Zvezdom može da se igra samo na ovakav način. Jako sam ponosan na moje momke. Mnogi ih omalovažavaju od prvog dana. Uzeti Zvezdi bod u Beogradu pred polu-punim stadionom, to je veliki uspeh. Želim mojim momcima da nastave ovako – rekao je on i dodao:

– Zvezda je bila bolja, ali čekali smo kontranapade. Malo smo brljavili u njima, ali nemam momcima šta da zamerim. Sada se spremamo za Evropu.

Vojvodina u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferecnija gostuje u četvrtak litvanskom Panevežisu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here