EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS
Kendal Džener

Mlada manekenka Kendal Džener priznala je da nije vežbala četiri meseca, i ne samo da redovno ne trenira, već se uvek ni ne pridržava zdrave ishrane.

– Volim svu nezdravu hranu. Pica, pržena piletina, sve to – kaže 20-godišnji model.

I kada je održavanje lepote u pitanju ona nema posebnih tajni.

– Veoma sam nezahtevna i lenja kada je u pitanju održavanje lepote. Ništa u vezi mojih navika nije nimalo posebno – dodaje Džener.

Ipak, postoje mali trikovi kojih se mlađa sestra Kim Kardašijan pridržava kako bi zasijala na svakoj reviji i modnim snimanjima. Ovo su njeni saveti kako da održite svoju lepotu i budete uvek sređeni i sveži.

Uvek, ali uvek skinite šminku uveče

– Veoma sam opterećena pranjem lica, čak i pre nego što sam postala manekenka. Ali sada mnogo više vodim računa o tome jer stalno nosim mnogo šminke. Lice perem najmanje dva, tri puta dnevno – kaže Kendal.

Ruke držite dalje od lica

Još jedan beauty trik koji je pokupila od starijih sestara? „Želele su da ne prolazim kroz iste probleme kao one u mojim godinama, te su me savetovale da nikada ne pipam lice, ne čačkam bubuljice i nanosim kremu na oči“.

Braon senka za oči za prirodan izgled

Kao zaštitno lice bredna Estee Lauder i ona je učestvovala u kreiranju palete senki za oči u braon nijansama.

– Volim pirodni look koji postižem braon senkom, tako da sam zato i kreirala senke u tim tonovima – dodaje Džener.

Pre spavanja operite kosu za savršene lokne

– Moja kosa je veoma ravna i svilenkasta. Zato uveče zaspim sa mokrom kosom i ujutru ona dobije neverovatnu teksturu. Tako, bez mnogo truda, imam savršenu frizuru svaki put – savetuje ona.

Pijte mnogo vode

„Unosite mnogo tečnosti tokom dana“, je najvažniji savet koji Kendal nudi za lepotu. „Ovo je neophdno kako bi vam koža uvek bila hidrirana i sveža“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here