Gde se zvezde oporavljaju od ljubavnih jada

0

Posle raskida sa Džud Loom Siena Miler utočište potražila na Maldivima
 

 

Pa ako ste se ikada zapitali gde se slomljena srca najbolje leče, pogledajte na kojim mestima to rešavaju osobe iz sveta slavnih.

Šeril Kol je nakon prvog prekida s engleskim fudbalerom Ašlijem lečila rane u tajlandskom Trisara Resortu

 

Atraktivna pevačica uputila u se Tajland nakon što je javnost saznala sve o seksualnim aferama njenog supruga, engleskog fudbalera Ašlija koji je upropastio brak slanjem golišavih fotografija manekenki Soniji. Odlučila je da provede vreme s prijateljicama iz benda u Puketu, gde nije propustila priliku da pred objektivima pokaže kako dobro izgleda na plaži. Trisara Resort, u kojem su odsele, pružio im je smeštaj u vilama s pogledom na more okruženim bazenima i privatnim vrtovima.

 

Havajski Grand Wailea Resort u kojem je ljubavne jade lečila Lindzi Lohan

 

Kada je Lindzi Lohan nakon nekoliko prekida konačno okončala svoju lezbijsku vezu sa Samantom Ronson, sa sestrom se uputila na Havaje da bi, pogađate, u bikiniju pozirala na plaži. Privlačna je glumca odabrala Grand Wailea Resort s više od 160 hiljada kvadrata parkova, golf terenima, brojnim bazenima i čak šest restorana. Najbolja plaža na ostrvu tek nekoliko koraka od hotela, bila je idealno mesto da se okuša u surfingu pre nego što sa sestrom ode na jedan od luksuznih spa tretmana.

Reethi Rah, Maldivi

 

Nasmešene fotografije s Barbadosa snimljene ove zime gotovo su nas naterale da zaboravimo ne tako davne ljubavne jade Siene Miler i Džuda Lova. Poklonici žutih stranica pamte i trenutke kada je razočarana Siena tražila utehu na Maldivima odsevši u luksuznom odmaralištu, tačnije vili na vodi Reethi Rah. Ali more i sunce nisu jedino u čemu je mogla uživati. Osim u tretmanima lepote i gurmanskim restoranima na plaži, plavokosa je zvezda, navodno, provodila dane uživajući u masažama i egzotičnim koktelima.

 

Es Vive, Ibiza
 

 

Ne žele sve zvezde da leče ljubavne jade u samoći, a to najbolje pokazuje britanska starleta Katie Prajs, umetničkog imena Džordan, koja je kao idealno mesto za odmor odabrala Ibizu. Smestila se u hotelu namenjenom isključivo odraslima pod nazivom Es Vive, prepoznatljivom po neonskom osvetljenju i uređenju u stilu art decoa, a gosti se u njemu mogu provoditi i u relaksirajućem bazenu.

The Little Nell u Aspenu pomogao je Kejt Hadson da prebrodi ljubavni brodolom
 

 

Nežna holivudska lepotica Kejt Hadson za prvi odmor slomljenog srca nije odabrala neko egzotično mesto, već svoj omiljeni Aspen. Nakon prekida s igračem bejzbola Aleksom Rodriguezom, poznatim i kao A-Rod, Kejt se pre Božića uputila na skijanje sa sinom, majkom Goldie Havn i njenim partnerom Kurtom Raselom. U svom najdražem hotelu The Little Nell odsela je da bi uživala u zimskim radostima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here