Da Marka više nijedna nesreća ne zadesi

0

 

Hvala na pažnji i ohrabrenju: Marko Vučinić
 

Ono što je naumila, to je i učinila, pa je posredstvom Redakcije "Vesti" ovom nesrećnom mališanu uputila novčani dar od 50 dolara, uz kratko pismo u kome između ostalog piše:

"Neka dobri Bog spasi malog Marka svih nedaća i blagoslovi njegov dalji životni put."

Reporteri "Vesti" ispunili su želju ove plemenite čitateljke i prosledili njen dar do mališana, koji trenutno dane provodi kod rodbine, tetke Gore Nikolić iz obližnjeg sela Slatina. Tu Marko ima svoju sobu, kompjuter, sto za učenje, maksimalnu pažnju, dobru ishranu i sve što je imao kod svoje kuće. Ipak, nedostaju mu roditelji, brat i sestra koje Marko ne može da preboli i kako vreme odmiče, a on raste, sve više postaje svestan tragedije koja mu se dogodila. Baš kao i praznine koju će, kako kaže, do kraja života osećati u svojoj duši.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

– Još jednom hvala toj dobroj teti koja je mislila na mene, kao i svima ostalima, koji me bodre i šalju pomoć. Pre svega da lakše završim školu i tako se izborim za svoju budućnost – poručio je Marko, ozbiljan i setan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here