Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić nastavio je danas drugu onlajn predizbornu kampanju tokom koje je poručio da je Srbija pokazala da može da bude među najboljima u Evropi, da ne može ništa da se uradi za „godinu, dve ili tri“, već da je potrebno sistemski da se radi.

10 COMMENTS

  1. Kad budu i cene i porezi skočili to će biti 600 današnjih evara. Ionako računa bruto platu pa se i ne računa

  2. Lako je Vucicu da slaze on je to navikao a i dolikuje mu da laze pa on je politicar! Samo ko mu jos veruje i koje ovce glasaju za njega?

  3. Ne lipsi magarce do zelene trave. Lazes bre cim zines. Nesposobnjakovicu jedan. Srbija nikad goru vlast nije imala nego sad. Al istini za volju, nije imala ni ovako losu opoziciju.

  4. Za pet godina mozda 900 eura al kazem mozda, al zna se ko ce imati tih 900 eura, policija, zdravstvo, prosveta i sve ono sto je na neki nacin povezano sa drzavnom kasom, a sta sa nama koji smo u privatnom sektoru? 33000 din. je trenutna uplata plate minimalca na racun radnika,, jel mislite da ce taj isti imati tih 900 eura na racun 2025 god, tesko bas tesko, i nemoguce….

  5. Realno je da će plata biti 900e a penzije oko440e samo šta će to 2025 godine značiti i koliko će vredeti?Struja će svakako biti skuplja i voda,na odmor će se ređe ići jer ne mogu troškovi da se podmire.Već danas penzioneri sa malom penzijom mogu svake 5 te godine na more i banje.Penzioneri takođe imaju potrebu za novim cipelama i odelima bar jedno u 5godina.Vučić i ne ide na odmor jer u toku godine toliko putuje u zemlji i po inostranstvu da nema ni potrebe za odmorom.Od čega da se odmara?
    Dobra plata ima vozača,kuvara,ima pravo na avion Države samo mora paziti ko će u narednom periodu doći na čeloSNS i da se neki novi “Obradovići” ne uvuku u Skupštinu.

  6. U januaru ste rekli lova u aprilu, od tog obećana prošlo godinu dana. NEMOJ DA ME LAŽETE VIŠE ! Ako ne predate pare, ode kuća !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here