“Rusija ima brend – Putina”

1
EPA-EFE/RAMIL SITDIKOV/KREMLIN/ SPUTNIK
Vladimir Putin

“Severnoatlantska alijansa je prvobitno osmišljena za agresiju uprkos trenutnim izjavama o njenoj odbrambenoj prirodi”, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je za televiziju Belorusija-24 rekao da je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu nedavno izvestio predsednika Vladimira Putina da je NATO pojačavao svoje snage na istočnom krilu ili blizu zapadnih granica Rusije, preneo je TASS.

– Kažu da je NATO odbrambena organizacija. Ali, znate, da automat Kalašnjikov ostaje jurišna puška šta god da radite sa njom. Isto je i sa NATO. Oni su osmišljeni i kreirani i njegova arhitektura je prilagođena tome – biti agresivan. To je organizacija namenjena agresiji – naveo je portparol Kremlja.

– Moskva ima informacije da je oko Rusije uspostavljena mreža bioloških laboratorija koje razvijaju projekte za nove vrste biološkog oružja – rekao je Peskov.

– Sada imamo informaciju da je, u stvari, u okviru ovog programa koji finansira Pentagon, stvorena čitava mreža biolaboratorija oko nas, širom Rusije, pa i oko Belorusije. (Mreža) radi ne samo na visoko opasnim patogenima, mikrobima i virusima, već i na projektima razvoja novih vrsta oružja, biološkog oružja koje ima za cilj da deluje na određene etničke grupe – istakao je on.

Portparol Kremlja smatra da je predsednik Putin, kako je rekao, “pravi brend zemlje”‘, i objašnjava da on ima ogromnu podršku Rusa.

“Mi imamo brend – Putina, to je zaista tačno”, rekao je Peskov na pitanje šta je brend za Rusiju.

On je istakao da je podrška Putinu od početka vojne operacije u Ukrajini porasla i da sada, kako tvrdi, “premašuje 80 odsto”.

1 COMMENT

  1. u momentu je besramni agresor samo Putin i kao takav će ostati u istoriji. Htio bi da ga porede da Petrom velikim, a krvolok je kao i Staljin

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here