EPA/Maxim Shipenkov
Marija Zaharova

Bivša britanska premijerka Liz Tras biće upamćena po “katastrofalnoj nepismenosti”, rekla je portparolka ruskog Ministarstva odbrane Marija Zaharova.

– Britanija nikada nije imala ovakvu sramotu za premijera – navela je Zaharova.

Prema njenim rečima, Trasova će biti upamćena po katastrofalnoj nepismenosti i sahrani kraljice Eizabete Druge obavljene neposredno nakon što je bila u audijenciji kod monarha.

Trasova je danas podnela ostavku, samo šest nedelja nakon imenovanja.

Ona je izgubila položaj zbog svog ekonomskog programa koji je izazvao potrese na tržištima i podelio njenu Konzervativnu partiju.

3 COMMENTS

  1. Ova ruska ‘radio Mileva’ bi trebalo da nauči nešto od ove Britanke. To je samo dokaz da čovek nije stvoren ni da vlada nad svojim koracima, a kamoli drugim ljudima, jer to nije u ljudskoj prirodi (Propovednik 8:9; Jeremija 10:23). Kad bi i svi drugi političari iz celog sveta ovako skromno postupili, bilo bi to za svaku pohvalu.

    • Ova Ruska # radio Mileva # je u političkom vrhu Rusije više godina nego je bivša Britanska premijerka izdržala dana prije nego je TRASnula .

    • Ocigledno si antirus.Pa da je pismena,procitala bi na sta se Britanci kladise neki dan.Hoceli pre uvenuti zelena salata ili ce Liz napolje.A ti propovedaj dalje .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here