PRVA TV
Božićna poklon projekcija filma "Čudotvorac Tumanski"

Posle bioskopske projekcije i televizijske premijere u novembru prošle godine, zbog velikog interesovanja publike, na Božić, biće emitovani film “Čudotvorac Tumanski” i specijalna emisija o filmu.

Publika širom sveta je na kanalu PRVA TV dostupan u okviru MTEL TV paketa imala priliku da 7. novembra 2022. godine pogleda film “Čudotvorac Tumanski”.

Međutim, odmah nakon premijere filma društvene mreže ali i telefoni PRVA TV-e su se usijali! Oni koji suimali priliku da premijerno pogledaju film nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje i emocije koje su osetili, pa su želeli da saznaju kada će imati priliku ponovo da pogledaju ovo ostvarenje rediteljke Bojane Krstić.

Kao što smo ranije već pisali, film sadrži tri priče o čudima Svetog Zosime. Priče su istinite, svedočanstva ljudi koje je iguman manastira Tumane otac Dimitrije sakupio i objavio u knjizi “Manastir Tumane, čudo ljubavi Božije”.

U filmu učestvuje poznata glumačka ekipa: Sloboda Boba Mićalović (Marija), Paulina Manov (Jelena), Đurđa Rakić (Milica), Nebojša Dugalić (Bojan), Anđelika Simić (Ana), Nenad Novaković (Viktor), Nebojša Milovanović (doktor), Draginja Mileusnić (Dragica), Aleks Germanović (sestra), Ivan Vučković (Miroslav), Petar Bozović (Marko), Dobrivoje Lazarević (Sv. Zosim).

Za sve koji su propustili premijeru filma, a i za publiku koja želi ponovo da pogleda film “Čudotvorac Tumanski”, na Božić, 7. januara u 21 čas film će biti emitovan na kanalu PRVA TV uz specijalnu emisiju.

Odmah po završetku filma, sledi “Exploziv – zona: priča o filmu Čudotvorac Tumanski” gde ćete imati priliku da pogledate sve o nastajanju, kako mnogi kažu, ovog filma za sva vremena.

Ne propustite ovu božićnu projekciju na kanalu Prva TV uz MTEL TV!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here