Manastir Tumane
Istinite priče o čudima Svetog Zosime

Film “Čudotvorac Tumanski” imao je svoju bioskopsku premijeru koja je izazvala veliko interesovanje, a sala bioskopa nije bila dovoljno velika da primi sve zainteresovane koju su želeli da uživaju u ovom filmskom ostvarenju.

Film sadrži tri priče o čudima Svetog Zosime. Priče su istinite, svedočanstva ljudi koje je iguman manastira Tumane otac Dimitrije sakupio i objavio u knjizi “Manastir Tumane, čudo ljubavi Božije”.

Film je pun emocija, ljubavi i vere, svega onoga čega je danas moderan čovek željan. “Čudotvorac Tumanski” stiže i u Vaš dom i to putem MTEL TV usluge, u ponedeljak, od 22 časa samo na kanalu Prva TV.

Rediteljka Bojana Krstić otkrila je da je deo ove filmske ekipe spavao u manastiru dok su snimali film.

– Pojedinci su bili u hotelu u Golupcu, a deo ekipe je noćio u manastirskim konacima. Svi su rekli da su tamo osećali mir i blagodet. Kad je raspored snimanja dozvoljavao, išli smo i na liturgije i večernje službe u Tumanu. Bilo je zaista divno iskustvo za sve – rekla je rediteljka.

Glumačku ekipu čine: Sloboda Boba Mićalović (Marija), Paulina Manov (Jelena), Đurđa Rakić (Milica), Nebojša Dugalić (Bojan), Anđelika Simić (Ana), Nenad Novaković (Viktor), Nebojša Milovanović (doktor), Draginja Mileusnić (Dragica), Aleks Germanović (sestra), Ivan Vučković (Miroslav), Petar Bozović (Marko), Dobrivoje Lazarević (Sv. Zosim).

Ne propustite premijeru filma u ponedeljak, od 22 časa na kanalu Prva TV uz MTEL TV!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here