Tanjug
Hašim Tači

Potpredsednik odlazeće kosovske vlade Haki Abazi izjavio je da je sever Kosova podeljen zbog aktuelnog predsednika Hašima Tačija.

Abazi je kazao da se zavera protiv Kosova nastavlja, okrivljujući za to Tačija, lidera Demokratskog saveza Kosova Isu Mustafu i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Sever je podeljen već dvadeset godina, jer ga je Tači podelio”, objavio je Abazi u postu na Fejsbuku, reagujući na vest o stavljanju teritorija opština Severna Mitrovica i Zvečan u karantin, zbog pandemije koronavirusa.

“Sinhronizacija Tači, Mustafa i Vučić se nastavlja, zavera protiv Kosova sa namerom stvaranja servilne vlade i zarobljenog premijera, beskrupulozno je podržana i glasanjem Srpske liste”, naveo je Abazi.

Naglasio je da se sever Kosova već dvadeset godina koristi kao adut karta kako bi se prikrila njihova nesposobnost.

“Mustafa je bio jedini ministar finansija, koji je tokom mandata prikupio fond od 3 odsto i zajedno sa Bukošijem ta sredstva dao nevladinoj organizaciji UFORK. Sada nastavljaju sa propagandom i saradnju sa onima koji su zloupotrebili i Fond ‘Domovina zove’. Primena zakona i otvaranje dosijea iz prošlosti im ne odgovaraju”, naveo je Abazi.

1 COMMENT

  1. Situacija je trenutno takva da takve stvari treba ipak da sacekaju neko malo bolje vreme da se nadje resenje, dovoljan dokaz ko je kakav covek…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here