EPA
Dritan Abazović

Potpredsednik vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas u intervjuu za podgoričke “Vijesti” da “svima treba da bude jasno, naročito zvaničnima iz Beograda koji se poprilično bave Crnom Gorom u poslednje vreme, da je ovo nezavisna država koja samostalno odlučuje o svojoj sudbini i ne pristaje na poniženja”.

Abazović je rekao i da ne postoji strah da će DPS da se vrati.

– Ne postoji bojazan za povratak starog režima. Bez obzira na neke nesuglasice, teške reči ili nervozu, siguran sam da svi predstavnici parlamentarne većine neće prokockati istorijski preokret koji se desio prošlog avgusta, kada je prvi put pokrenut demokratski točak. Naročito što pravu demontažu hobotnice tek očekujemo jer ona umnogome zavisi od pravosudnih organa koji su na putu svoje konsolidacije – kazao je Abazović.
On je poručio da Crna Gora vodi “dobrosusedsku politiku”.

– Apelujem na sve aktere da se manemo nacionalizma, neprijateljstva i prošlosti, jer nam to nije donelo ništa dobro. Budimo posvećeni rešenju problema i menjajmo budućnost. Spreman sam na dijalog sa kolegama, što je u ovom trenutku preko potrebno – zaključio je Abazović.

8 KOMENTARA

  1. VEC SVE VIDJENO U BIVSOJ JUGI.TAJ COVJEK JE NEZASITAN SA SVOJIM SRPSTVOM.PETLJA SE TAMO GDJE MU NIJE MIJESTO.PRESTANI VISE DA LJUDI RADE SVOJ POSAO A NE PRIJETITI.

  2. Nezavisni ste vi od zdravog razuma ,časti ,poštenja,morala,vjere i tradicije.
    A sve ostalo pa čak i vremensku prognozu VAM PRVO ODOBRAVAJU STRANE AMBASADE ,pa tek onda ide u dnevnik .
    šaka jada koja je nakon toliko vijekova prodala svoj obraz ….
    Znaci ubijte se

  3. Dok tvoj Brat otvara kliniku u Beogradu u tom istom “genocidnom” Beogradu, ti pričaš šta Srbija mora da shvati. Strašan cinizam, strašno ponašanje bez ikakvog karaktera!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime