Printscreen

Predsednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović danas je na sednici Odbora za bezbednost i odbranu pokazao fotografiju na kojoj se vidi predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović sa pripadnicima Škaljarskog kriminalnog klana, pišu Vijesti.

– Izneću optužbe za “brata Abaza” i da vam pokažem jednu fotografiju Mila Đukanovića sa “škaljarcima”. Reći ću vam imena i prezimena. Ovo (sa Đukanovićem) je Zoran Mrvaljević zvani Mrva i drugi gospodin koji nije među živima. Sačekajte foto-sešn. Znajte da ima popa i nad popom – poručio je Abazović.

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović sa, kako tvrdi Abazović, pripadnicima “Škaljarskog klana”

Sednica Odbora za bezbednost i odbranu na kojoj bi trebalo da se obavi kontrolno saslušanje čelnika Vlade, policije, Agencije za nacionalnu bezbednost i tužilaštva povodom aktuelnih dešavanja u bezbednosnom sektoru i oblasti međunarodne diplomatije, počela je nešto pre 11 časova.

Sednici prisustvuju premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, glavni specijalni tužilac (GST) Vladimir Novović, vršiteljka dužnosti (v.d) vrhovne državne tužiteljke (VDT) Maja Jovanović (VDT), tužilac u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) Jovan Vukotić i pomoćnik direktora Uprave policije (UP) Dejan Knežević, navode Vijesti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here