Kosovo online
Dritan Abazović

Bivši premijer Crne Gore Dritan Abazović rekao je da je njegova izjava koju je dao za RTS, da je navijač Srbije pogrešno shvaćena i izvučena iz konteksta.

Abazović je danas rekao da prvo navija za Albaniju, a potom i za reprezentacije iz regiona.

– Hteli ste da me predstavite kao navijača Albanije od kada sam došao u Nemačku da navijam za Albaniju, a onda sam to iskoristio da budem na utakmici između Engleske i Srbije. Rekao sam da sam došao da navijam za Albaniju na Evropskom prvenstvu, ali i da ću u meču protiv Engleske, dati veću podršku reprezentaciji Srbije – objasnio je Abazović.

Dodao je da je izjavu za RTS dao bez problema.

– Ja sam javna ličnost i dok sam bio u Esenu, gde se nalazim, došla mi je državna televizija Srbije i rekli su mi,  ako biste mogli da kažete dve reči o prvenstvu, rekao sam im bez problema. Da je došla albanska televizija, ja bih dao istu izjavu – istakao je Abazović.

On je rekao da je u subotu bio prisutan na utakmici između Albanije i Italije u Dortmundu.

– Albanci su napravili najlepšu atmosferu na ovom šampionatu – smatra bivši premijer Crne Gore.

21 COMMENTS

 1. ПУСТИ ПРИЧЕ
  НАВИЈАЈ ТИ ЗА СВОЈУ ОТАЏБИНУ
  ТАМО ТИ ЈЕ И МЈЕСТО

  🇷🇸☦️🇷🇸

 2. Da bog da nikad vise nikakvu funkciju dobio. Nikakav ti nijesi politicar, a najmanje crnogorski. Tacka.

 3. Dritane sto te sramota da navijas za srbiju srbija te ceni i voli ko coveka a ne kone yi nacionalnosti bitno je ds si covek a te se moli de oces to niko nema problem sa verskim opredeljenjem sretan ti praznik

 4. Verovatno u “ekipi RTS-a bili njegovi montenegrani,pa hajde da se pozdrave…Salu na strani,istina Rts ima preko 70% zaposlenih ,poreklom Crnogorci,od direktora do portira.Ponekad kad gledam dnevnik od sagovornika do novinara,pomislim da je Tv Crna Gora?

 5. Da je viŝe ovakvih ljudi, ni Jugoslavija se ne bi raspala. Hvala Dritane za sve ŝto si učinio, a nadam se da ćeŝ joŝ biti u prilici. Treba nam mira i razuma.

 6. Ja ne sumnjam da bi navijao za Crnu Goru, da je u prilici. Ovako je normalno da navija za Albaniju i, posle toga, za zemljje regiona.

 7. Vjerojatno da si poreklom Albanac, No to nije uopce bitno to je tvoj problem koga volis i koga mrzis.

 8. Pa normalo da ce da navija za svoje pa to je svudje u svjet normalno samo kod nas izgleda..da necete vi da navijate koji od vas za albaniju??

 9. @Milos Sve crnogorce (malo slovo, nisu zaslužili drugo) vratiti u c.g. pa imaćemo dlobodna radna mesta i za izvoz

 10. Moramo da počnemo,konačno,sa čiščenjem Srbije.Dosta nam je lažnih prijatelja koji jedva čekaju da nam zabiju nož u
  leđa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here