EPA/Boris Pejović
Dritan Abazović

Predsednik vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je danas da se nada da će Crna Gora na predsedničkim izborima dobiti novog predsednika i da bi bilo dobro da to bude neki zajednički, kako je kazao, građanski kandidat.

Govoreći o ponovnim pregovorima o formiranju vlade sa parlamentarnom većinom od 30. avgusta 2020. godine, kazao je da je spreman da čuje predlog ako ga neko ima.

Premijer je kazao da nije preokupiran predsedničkim izborima i dodao da će se o tome nakadno izjasniti i organi njegovog pokreta.

– Najvažnije je da Crna Gora dobije novog predsednika i da to bude neki zajednički građanski kandidat. To bi bilo odlično. Značajno bi bilo i da to bude dama – kazao je Abazović, preneo je portal RTCG.

Istakao je da je siguran da će Crna gora dobiti novog predsednika za kojeg se nada da će biti kooperativniji u ostvarivanju nacionalnih interesa.

Komentarišući ponovne pregovore o formiranju vlade sa parlamentarnom većinom od 30. avgusta 2020. godine, koje predlaže DF, kazao je da je spreman da čuje predlog ako ga neko ima.

– Ako postoji konkretni predlog kako bi to trebalo da izgleda više sam nego voljan i spreman da čujem. Samo da ne pričamo u oblacima – rekao je Abazović.

Naglasio je da pre odlaska na izbore treba izabrati Ustavni sud.

1 COMMENT

  1. Хочете ли опет мила изабрати.А тебе абазе одмах исти смјенити.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here