EPA/Georgi Licovski
Dritan Abazović

Crnogorski premijer Dritan Abazović izjavio je danas da Vladu Crne Gore ne sastavljaju oni koji pregovaraju, već drugi centri moći koji imaju za cilj da se spreči aktivna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Abazović je novinarima uoči Bledskog strateškog foruma, kazao da su njegova očekivanja bila da će Crna Gora dobiti vladu još i pre, ali da su se stvari zakomplikovale. On je rekao da nije iznenađen poslednjim događajima u pregovorima o Vladi.

– Vladu ne sastavljaju oni koji pregovaraju, nego drugi centri moći koji imaju za cilj da se spreči aktivna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije – naveo je Abazović.

On nije želeo da odgovori na koga misli, već je rekao da ih je pustio da “rade i da dovedu proces do kraja”. Prema njegovim rečima, Crnu Goru ništa ne može da destabilizuje.

– Zato što Vlada obavlja sve svoje obaveze prema građanima kako treba. Imali smo uspešnu glavnu turističku sezonu, idemo u postsezonu i to je to. Mi smo dokazali neko umeće vladanja, nama tehnički mandat ne smeta. Ako neko bude hteo da nas vrati unazad, mi to nećemo dozvoliti – kazao je Abazović.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here