Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic
Ceca i Aca Lukas

Folker Aca Lukas za razliku od svojih kolega rešio je da se posveti poslovnim obavezama, iako mesecima ne nastupa zbog situacije sa korona virusom.

– Ne bih ja da vodim polemiku da li je momenat za izdavanje. Mislim da je sad baš momanat za izdavanje, baš zato što nema nastupa, moramo da živimo od nečeg, od prodaje albuma… To je neki vid zarade, bar za mene – ističe pevač.

– Situacija je za sve teška. U poslednjih godinu i po dana sam imao 2 nastupa. Otkazao sam čak i koncert u Makedoniji, da mi ne bi spočitavali. Nisam imao kovid, vakcinisao sam se. Jedno 10 puta sam se testirao, jedno pet puta sam se testirao na antitela, i nemam ni jedno ni drugo. Ne plašim se ničega, samo zemljotresa – dodao je Aca i otkrio da je za jedan nastup uzeo čak 100.000 evra.

– Svi oni kojima je novac broj jedan, zarađuju ga, ali ni približno kao ljudi kojima je dobar posao na prvom mestu. Najveći novac smo zaradili u kombinaciji Saša Mirković – Aca Lukas. Nove Godine su najskuplji nastupi. Da li sam radio za 100 hiljada za Novu godinu, jesam i za više sam radio. Pare dođu i prođu – zaključio je Lukas.

Otkrio je i zbog čega ne peva privatna veselja.

– Posledni put sam pevao svadbu u Rimu i rekao sam više nikad. Ja da pevam pa da mi trpaju pare gde stignu, pa posle te pare dajem nekom, ja to ne mogu. Vole da dođu 20 pevača, plaćeni smo Ceca i ja bili, a ostali pevači gledali, i onda ja treba da dam tu lovu da bi se platili svi ostali pevači, to mi je van svake pameti – rekao je Aca u emisiji “Premijera”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime