EPA/Paul Buck
Adel

Britanska pop pevačica Adel saopštila je da će verovatno ostati u Los Anđelesu jer joj sunčano vreme pomaže da spreči sezonsku depresiju, u intervjuu za Holivod Reporter, prenosi Gardijan.

Pevačica, koja je rođena i odrasla u Totenhemu, u severnom Londonu, rekla je da je sunčano vreme u kalifornijskom gradu u kome živi od 2016. i gde je prošle godine kupila vilu vrednu oko 58 miliona dolara, dobro za nju.

– Patim od sezonsku depresiju, tako da je vreme ovde dobro za mene. Što je ponekad čudno, jer sam veoma Britanac – rekla je Adel.

Adel je istakla da uživa u životu u Los Anđelesu, koji u proseku ima oko 263 sunčanih dana u godini, jer može da bude sama.

Ipak, priznala je da je izvođenje njene debitanske pesme “Homtaun Glori”, koji je napisala u čast Londona, čini emotivnom dodajući da joj britanska prestonica nedostaje, ali iz nekog ranijeg perioda.

– Sećam se kao da je bilo juče, kada sam napisla tu pesmu… I mislim da ne znaju svi, ali napisala sam je dan posle mog prvog učešća na protestu (protiv rata u Iraku 2003.) – dodala je Adel, koja je ranije ove godine, u humorističkoj emisiji Alana Kara potvrdila da je stupila u brak sa američkim sportskim agentom Ričem Polom.

Sezonska depresija, ili sezonski afektivni poremećaj je vrsta depresije koja dolazi i prolazi po sezonskom obrascu, a češće se javlja zimi.

Simptomi mogu uključivati trajno loše raspoloženje, ekstremni umor i povlačenje iz društvenih aktivnosti, piše Gardijan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here