pixabay.com

Da bi se nekom uradila magija i nanelo zlo po pravilu ne mora da se direktno baci nijedan ritualni predmet ili stvar. Magija se može uraditi na daljinu a da toga niste ni svesni.Ipak na prostoru Balkana ritualni predemeti se jako često koriste u pravljenju crne magije i u narednim rečenicama ćete dobiti bar donekle informaciju o njima.

1. Zemlja ispred kućnog praga.

Verovatno ste je možda sami doneli na obući a da niste primetili. Ali ako živite u urbanom delu okruženi asfaltom, takva pojava može izazvati sumnju. Zemlja sa groba se uglavnom koristi za tešku crnu magiju gde se podižu najmračnije sile kako bi uništavale blagostanje i prosperitet vaše porodice. Osobe koje rade ovakvu magiju su dno na lestvici moralnosti ljudskog roda. Problem je što ovakva magija je dotupna svakom ko je želi uraditi a dovoljno je da uzme zemlju sa tri različita groba i uz par ritualnih rečenica je baci na vaš kućni prag. Takvu zemlju ne treba dodirivati golim rukama već je treba pokupiti metlom u lopatici i izbaciti van dvorišta, kuće i zajedno sa njom baciti i metlu i lopaticu.

2. Jaje.

Ako živite na selu može se desiti da vam živina snese jaje u bilo kom delu dvorišta. Ali svakako ako to jaje pronađete u ormanu ili bilo kom drugom mestu u kući naravno da će vam proći kroz glavu da nešto tu nije u redu. Jaje je jak ritualni predmet i o njemu sam pisala već u svojim ranijim tekstovima! Takvo jaje trebate uzeti i baciti u reku ili bilo koju vodu koja teče! Najbolje ne dirati golim rukama.

3. Pera umotana kanapom ili koncem.

Ako pronađete nešto slično ne trebate imati sumnje da je neko to uradio sa namerom da vam nanese zlo! U ritualima crne magije žrtvovanje životinja je jako često tako da su to verovatno pera kokoške ili guske koja je ritualno žrtvovana samom vragu kako bi se vama napakostilo! Takav predmet nipošto ne dirajte rukama već ga spalite u vatri da izgori do pepela.

4. Krv.

Ako na svojoj kapiji ili u dvorištu pronađete krv, vrlo verovatno je to urađeno sa lošom namerom. Kao što sam pomenula, u ritualima crne magije se često koristi žrtvovanje životinja i takva krv je jako moćno sredstvo crnih sila! Trebate uzeti vodu sa tri izvora i tu krv oprati.

5. Katanac.

Veoma često se koristi za zaključavanje nečije sreće i sudbinskog puta. Ako ga pronađete u svom dvorištu vi ga izbacite ali svakako ako ga vidite negde na ulici nemojte ga nipošto dodirivati jer je verovatno nemenjen nekom drugom za loše stvari.

6. Maramica (vezana).

Oprez ako pronađete ovakav predmet. Vezana maramica se koristi prilikom sahrane i predstavlja jako sredstvo za pravljenje crne magije, gde se na vašu porodicu direktno reflektuje bolest i mrtva energija pokojnika sa kog je uzeta ta maramica. Nemojte je dodirivati rukama već je samo spalite do pepela u vatri.

7. Sveća.

Sveća koja se pali na groblju može poslužiti kako bi se uništio nečiji život ili porodica. Ako je pronađete u svojoj blizini, izbacite je van dvorišta preko neke reke ili potoka.

Postoji još niz predmeta koji se koriste za ovako crne i loše stvari. Ne terba odmah ni ulaziti u paranoju jer stvarno postoji i niz slučajnosti, a postoji i bezobrazluk gde vam neko može baciti nšto slično samo sa namerom da kod vas izaove konfuziju i strah.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here