Saga Antonija Brauna tokom NFL leta 2019 ima dalji tok. Iskusni vajd risiver je imao skoro idealnu situaciju u Nju Ingland Petriotsima, ali su se u medijima pronele priče o optužbama za silovanje, pa je klub rešio da raskine ugovor sa njim.

Iza Antonija Brauna je više nego burno leto. Prvo je raskinuo saradnju sa Okland Rejdersima, a da nije odigrao nijedan meč za kalifornijsku franšizu, a razlog su bila finansijska neslaganja, kojima je prethodio sukob sa trenerom.

Brauna su potom kao slobodnog igrača „pokupili“ aktuelni osvajači Superboula Nju Ingland Petriotsi i najavili još jednu dominantnu godinu u NFL.

Ipak, nedugo po dolasku na severoistok SAD Braun je optužen za silovanje, a iako je njegov advokat sve žustro demantovao, a klub ponudio podršku igraču, ispostavilo se da je Braun opet igrač bez kluba.

31-godišnjak sa Floride je optužen da je seksualno zlostavljao Britni Tejlor, koja mu je ranije bila trener, kao i da je ona ponudila vansudsku nagodbu u visini od dva miliona dolara, ali da Braunov tim do nije želeo da prihvati. Braun je i ranije imao brojnih problema sa zakonom.

Braun je sa Petriotsima trenirao nešto kraće od dve nedelje, a odigrao je samo jedan meč u kojem je imao jedan tačdaun.

“Cenimo sav trud koji je Antonio uložio trenirajući sa nama, ali mislimo da bi u ovom trenutku najbolje bilo da obe strane nastave zasebnim putevima” navodi se u saopštenju kluba.

Nju Ingland ima dve pobede na startu sezone – obe velikom razikom, tako da im je poen-količnik trenutno 76:3.

Braun je sedmostruki učesnik Pro Boula, a u ligi je od 2010. godine – prvih osam sezona proveo je kao igrač Pitsburg Stilersa pre fijaska u Okland Rejdersima.

Izvor:
Vestionline, Sportklub

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here