J. Gajeskov
Željko Glamočanin na jednom od ranijih nastupa u Bonirigu

Poznati srpski muzičar iz Sidneja i direktor Muzičke škole “ABS of Music“ Željko Glamočanin i estradni menadžer Željko Gojković, u utorak 20. oktobra u North Curl Curl Community Centre, organizuju interesantno muzičko veče pod nazivom “Acoustic Night”.

Koncert počinje u 19 časova, a ulaz je besplatan. Zbog propisa koji važe tokom epidemije korone, broj sedišta je ograničan, pa je potrebno na vreme rezervisati mesta.

– Uz pomoć organizacije “Nest Inc.” na ovo akustično veče pozvao sam troje mojih prijatelja. To su Vlada Mihić – Munja, dobro znani pevač na sidnejskoj sceni, zatim Nevena Vučković, iskusna pevačica sa srpske estrade, koja se prošle godine za stalno doselila u Australiju, i Jadranka Vasić, nova nada koja je odlučila da počne da se bavi muzikom posle duge pauze. Tu je i Nikola Brenjo, naš pisac i književnik iz Sidneja, koji će biti zadužen za romantično – humoristične stihove, a sve to uz moju pratnju na akustičnoj gitari – kaže za “Vesti” Željko Glamočanin.

S obzirom na to da je ulaz besplatan, za pokrivanje troškova iznajmljivanja sale primaće se dobrovoljni prilozi gostiju. Za rezervacije nazovite 0438 300 063. Sala se nalazi na adresi Cnr. Abbot & Griffin Rd, u sidnejskom severnom predgrađu North Curl Curl.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here