EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Juventus je ostvario novu pobedu u Seriji A, a ponovo je najzaslužniji bio Dušan Vlahović. Međutim, trener Masimilijano Alegri i dalje je uzdržan kada priča o Srbinu.

– Furiozno smo startovali, kako ne bismo kasnije rizikovali neku nervozu. Ipak, niko nije očekivao onakav epilog u Evropi. Malo smo posle poluvremena bili umorniji, ali najvažnija stvar je da smo uzeli tri boda i sada smo na četiri od drugog mesta – rekao je Alegri.

A onda se trener Juventusa osvrnuo na Dušana Vlahovića koji je upisao novi gol i prethodno asistenciju Dibali.

– Vlahović se vratio golovima i to je dobro. Ima veliku podršku od strane ostalih u timu. Mora još da napreduje, posebno da poboljša prvi kontakt i kretnju, ali on to vrlo dobro zna.

Više se čini da se Alegri osvrnuo na Dibalu, koji je postigao prvi gol, ali glavno pitanje je da li će ostati, s obzirom da na leto postaje slobodan igrač.

– Paulo je došao kao klinac iz Palerma i postao je veliki igrač. Između nas nema problema. Ne znam da li će i sledeće sezone biti igrač Juventusa, to je stvar kluba. Dosta pričamo u klubu o tome i nije Paulo jedini kome ističe ugovor. Tu su i Bernadeski, De Šiljo, Perin i Kvadrado.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here