Tanjug
Aleksandar Vulin

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković, ministar odbrane Aleksandar Vulin i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić pozitivni su na koronavirus.

Maji Gojković danas je potvrđen pozitivan test na Covid-19, a ona se nalazi u bolnici i prima neophodnu terapiju, potvrđeno je u njenom kabinetu. Gojkovićeva ima upalu pluća, ali se dobro oseća.

Ministarstvo odbrane je saopštilo da je, nakon što je jedan od državnih sekretara u ministarstvu hospitalizovan zbog pozitivnog testa na Covid-19, a prilikom redovnog testiranja svih lica sa kojima je dolazio u dodir, konstatovano da je i ministar Vulin pozitivan na koronavirus.

Vulin se, kako se navodi u saopštenju, oseća dobro i pošto nema nikakvih simptoma infekcije nalazi se u samoizolaciji.

“Ministar Vulin nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije”, dodaje se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Beogradski mediji su prethodno objavili da je i Marko Đurić pozitivan na koronavirus.

Kako se navodi, Đurić se testirao u petak, a rezultat je pozitivan. Prema medijskim izveštajima, on je u samoizolaciji, nema simptome i dobro se oseća.

Đurić se ovim povodom nije oglasio.

4 COMMENTS

  1. STA JE VAMA LJUDI STA RADITE ! ! ! Potvrđeno još 227 novozaraženih, dve osobe preminule. GORI STE NEGO U POCETKU EPIDEMIJE.

  2. Mnogo se brinem zbog njihovog zdravlja ,kao i oni zbog moga,ma suza mi suzu stize.Kako rade dobro su prosli ,uvek nesto dobiju .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here