Printscreen
Aleksandra Bursać

Aleksandra Bursać proslavila se učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, ali osim pevanja ona ima još neostvarenih želja. Osim toga, pevačica priznaje da je pomalo sujeverna, kao i da su joj se pojedini snovi obistinili. 

– Mislim da sam u prošlom životu bila frizerka, jer moje ruke jednostavno moraju nečim da se zanimaju. U budućem bih volela da se oprobam kao stjuardesa, jer mi je to san od malena. Želim da verujem da negde u svetu ipak ima pravde, jer ovde kod nas je i te kako fali. Oko ruke uvek nosim brojanicu i crveni končić i svesna sam da je i to neka vrsta sujeverja, ali znam da postoje loši ljudi koji mogu da mi poremete dan ukoliko se ne zaštitim od njih. Ipak, daleko od toga da priznajem postojanje crne magije – priznala je Aleksandra i progovorila o snovima.

– Često mi se dešava da sanjam nešto što se kasnije stvarno desi meni ili nekom mom. Tako sam sanjala kako mi sestra nenormalnom brzinom vozi u rikverc, zbog čega sam se uplašila za naše živote. Kada sam to ispričala mami, priznala mi je da je Vlada, njen suprug, upravo doživeo tu situaciju u vreme mog sna – prisetila se pevačica.

Aleksandra je na kraju dodala da joj je drugarica proricala sudbinu i neke stvari pogodila.

– Drugarica mi je jednom prilikom gledala u šolju i iako je bila šala, zaista mi je pogodila neke stvari. Recimo, rekla mi je da ću se zaljubiti na poslu i to mi se i desilo. Međutim, i pored toga ne verujem u predviđanje sudbine i nikada nisam išla da mi neko kaže šta me čeka sutra – ispričala je Bursaćeva svojevremeno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here