Printscreen
Aleksandra Nikolić

Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš bili su gosti emisije “Amidži šou”, a ovom prilikom je trenutno najpoznatiji ljubavni trougao u zemlji govorio otvoreno o svojim odnosima. Aleks nije mogla da sakrije koliko ju je Janjuš razočarao što je na njene oči imao intimni odnos sa Majom.

– Digao si glavu, video si da sam budna, dobro si znao kakvu sam emociju imala prema tebi. Video si da sam ja budna, kad si imao seksualni odnos sa Majom – rekla je Aleksandra vidno uvređena.

– Nisam video da je budna… – poricao je Janjuš.

– Svakako ga to ne zanima, jer voli mene – poručila je Maja, što je Aleks poprilično iznerviralo, a onda je Nikolićeva otkrila zbog čega nije želela da ima seksualni odnos sa Janjušem u rijalitiju.

– Nije došlo do toga, jer ja to nisam htela. Nikad ne bih dozvolila da moji kod kuće gledaju tako nešto – rekla je Aleksandra.

– Teško je objasniti kako se ovde živi, nije samo naš odnos… Ujutru se posvađaju, prekosutra se pomire, neverovatno je objasniti šta je rijaliti – pravdao je Janjuš svoje postupke.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here