Na nastavku „Ubica mog oca“ uveliko se radi, a prvi kadrovi nove sezone snimljeni su prošlog meseca. Muzička zvezda Aleksandra Prijović dobila je jednu od uloga.

Popularna pevačica tumačiće lik pevačice Mile, dok će stati rame uz rame sa poznatim glumcima, poput Baneta Tomaševića, Vuka Kostića, Milene Vasić i Marka Janketića, sa kojima će imati zajedničke scene.

Scenaristkinja Nataša Drakulić i ovog puta se potrudila da unese mnošto novina, koje će iznenaditi publiku, dok obožavatelji serije sa nestrpljenjem čekaju da vide kako će se dalje odvijati radnja.

Prijovićeva nije krila oduševljenje kad ju je Antonijević pozvao da bude deo ekipe u četvrtoj sezoni, a velika joj je čast što će se pojaviti u ostvarenju koje je najgledanije kod nas i u regionu.

– Bila sam oduševljena kad sam dobila poziv da glumim u seriji „Ubice mog oca“. Pored toga što mi je velika čast da glumim sa našim čuvenim glumcima, moram priznati da mi je ovo bio i veliki izazov. Odlično sam se snašla, a o detaljima ne mogu da pričam još uvek. Jedva čekam da nova sezona počne sa emitovanjem – rekla je Aleksandra za „Blic“.

Nastavak „Ubica“ nas očekuje od jeseni, na televiziji NOVA S.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime