Aleksić potpisao za Đenovu

Danijel Aleksić – nova akvizicija Đenove

"Presrećan sam. Ugovor sam potpisao u noći između petka i subote, a trenutno nisam svestan šta mi se dešava i da ću da živim ovde. Sve je super i klub i grad, u ekipi su mi dva zemljaka. Ostajem još dan-dva u Đenovi, da obavim lekarske preglede i da se upoznam sa čelnicima kluba, a od nedelje se vraćam u Novi Sad da se pozdravim sa bivšim saigračima“, rekao je Aleksić za „Sport“.

Predsednik kluba Ratko Butorović nije želeo da otkriva visinu transfera, ali je pomenuo da je u pitanju suma veća od 2.2 miliona evra, koliko je nudio moskovski CSKA.

 

"Uslovi njegovog prelaska u Đenou se znaju, ali ne mogu da govorim o sumi koju je on zaradio. Takođe, visina obeštećenja koje pripada Vojvodini ostaje u domenu poslovne tajne. Mogu da kažem da je postignuta mnogo viša cifra. Žao mi je što CSKA nije ozbiljno shvatio našu priču , jer Vojvodina nije bežala od saradnje sa velikim klubom iz Moskve. S druge strane, drago mi je što je u Đenovi, jer je reč o klubu koji forsira mlade igrače pa će, izvesno je, imati dosta prilika da pokaže umeće“, rekao je Butorović.

 

Potpredsednik Vojvodine, Dušan Pajović, izjavio je da je najveći „krivac“ za Aleksićev prelazak u Đenou, Vladimir Jugović.

 

"Završili smo posao na zadovoljstvo sve tri strane, najpre Danijelove, zatim i dva kluba“, dodao je Pajović.

 

Istovremeno, interesovanje za kapitena Vojvodine, Dragana Mrđu, pokazao je još jedan klub iz Serije A – Udineze. Pored ’zebri’, Mrđu bi u svojim redovima želeli da vide i Kjevo, ali i klubovi iz Turske i Rusije.  

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime