Tanjug/AP
Karlos Alkaras

Počeo je Rolan Garos, a Novak Đoković je u Pariz došao bez osvojenog turnira u 2024. godini. To je iznenadilo mnoge, međutim, jedan od Đokovićevih najvećih rivala danas, Karlos Alkaras, nije želeo nipošto da otpisuje Novaka.

Španski teniser je uspešno započeo pohod ka trofeju, lako je savladao Džej Džej Vulfa, a po završetku meča se dotakao i Novakove sezone do sada:

– Eto, to pokazuje da nas je navikao da osvaja sve. Igrao je nekoliko polufinala, to nije loše. Igrač kao Đoković nije osvojio ništa pre Rolan Garosa i da to je čudno. On sam je rekao da nije došao u najboljem momentu, svi to mogu da vide po rezultatima – rekao je treći teniser sveta.

Uprkos slabijim rezultatima nego što se očekivalo, Alkaras svrstava Srbina u red favorita i nikako ga ne otpisuje:

– Uvek kažem i to mislim da Novak ima taj kapacitet da uprkos rezultatima može da dođe i da osvoji turnir. Morate da budete pažljivi sa Novakom. Smatram da uprkos tome što nije došao sa najboljim rezultatima, da je uvek u samom vrhu favorita za titulu – zaključio je Alkaras.

1 COMMENT

  1. Kao sto je Njemacka u Nogometu nikada je ne mozes otpisati tako je i Djokovic u Tenisu nikada ga ne mozes otpisati pa da ima i 50 godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here