Tanjug
Aleksandar Vučić

Kako mediji prenose, ambasadori zemalja Kvinte uputili su predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zahtev da u roku od 24 sata Srbi na severu Kosova i Metohije uklone barikade.

Prema nezvaničnim saznanjima, ambasadori Kvinte su noćas Vučiću uputili ultimatum, da se barikade povuku u roku od 24 sata, jer će u suprotnom pustiti Kurtija da napadne Srbe na severu Kosova i Metohije.

Podsetimo, sinoć se oko 19 i 45 dogodila rafalna paljba na Srbe na barikadama u Zubinom Potoku.

17 COMMENTS

  1. Pa oni su, zajedno sa njihovim gazdama iz SAD i stvorili tu laznu drzavu. Nije ni cudo sto podrzavaju Kurtija.

  2. Mislim da se barikade treba da uklone i rjesenje traziti razgovorom.Nije prvi put da se postavljaju barikade pa se uklone,a da se nije nista rijesilo sem da smo pokazali svoju slabost.Srbija bi sve probleme trebala da rjesava pregovorima sa vlastima Kosova i MZ.Podrska nasem narodu,ali bez barikada jer barikadama guramo i ono malo naseg naroda u sukob.Niko iz MZ nece dozvoliti povratak nase Vojske i Policije na Kosovo jer bi na taj nacin izbila pobuna Siptara.A opet bi MZ stala u njihovu zastitu jer nece prihvatiti protjerivanje 80-90%vecinskog naroda na KiM.Na kraju ni Rusi nece stati uz nas,jer i Rusima odgovara ovakvo stanje na KiM.

  3. hahahaha, sa jedne strane mi i Rusija, pa kom obojci kom opanci…Daj bre o’ladite malo : Pa i mi i Rusija smo gubitnici i to zestoki gubitnici!
    Dajte bre okanimo se Solunskog fronta i shvatimo da je slavna Ruska flota od malog Japana 1905 dobila po usima…Pa Rusi samo gube ratove…Afganistan, evo sad i specijalna akcija kojoj je Putin dao ime pre dva dana a zove sew rat – i ruska sramota.
    A mi…? samo kukamo dajte nam Kosovo nazad.. mi znamo kukati, ali nas niko ne cuje.

    • Iz Avganistana su se, posle poraza, povukli Amerikanci prošle godine i ostavljali ljude da vise sa brodova i aviona…a Kosovo i Metohija je bilo i biće srpsko- to što je aktuelno okupirano, a okupator je dao vlast etničkoj grupi Albanaca – ne menja istorijske činjenice !!!

      • @Neno.Rusi su bili u Avganistanu ako se ne varam osamdesetih godina znaci mnogo prije Amera.Pa ne znas da i dan danas Avganistanci i Ruski Ceceni su veliki neprijatelji.To znaci da su se iz Aganistana prvo povukli Rusi.

  4. Пробудите се
    Они то све режирају , албанци раде шта им газде кажу,
    тражите хитну сједницу УН
    Јер ово је ултиматум пред рат
    Тражите примјену Резолуције 1244УН
    Сад треба србска војска и полиција да се врати на Косово и Метохију
    🇷🇺☦️☦️☦️🇷🇺
    Сад ваљда схватате да немате западне пријатеље
    Ти назови пријатељи раде против србских интереса
    🇷🇺☦️🇷🇺

  5. Kada shvatimo da je Kurti glasnik fašizma koji je očigledno procvetao u zemljama kvinte, onda ćemo imati dve opcije – prvu da se borimo protiv fašizma da bi neko od nas preživeo, ili drugu da postanemo saradnici okupatora, pa da nas ipak pobiju kao Hrvati u Jasenovcu i da nas nema…kada biraš izmedju šanse za opstanak i potpunog uništenja – izbor je lak.

  6. kod prvog i drugog članka slažem se sa Nenom,povijest se ponavlja, mi se ponovno borimo sa zapadnim nacizmom i fašizmom ,naročito mi smetaju njemački političari koji nam sole pamet a zaboravili su koliko su zla nanijeli cijelom svijetu ,za vrijeme drugog svijetskog rata donijeli su zakon da za jednog švabu ubiju 100 srba ,toliko nas mrze i uvijek će nas mrziti

  7. Ama Neno, ‘oladi. Niko nece nmas Srbe vise da kolje i ubija. Nikad i niko vise. To neka je svimaa jasno. Ali eto – tebi nije jasno. Pusti te floskule izvadjene iz vremena kojeg vise nema. Ajde Neno – procitaj Nenadov trezven komentar. Bit ce ti lakse.Covek kaze kako jest – bez patetike i aajjjj, kuku, juuris, mi dobri a fasisti oko nas..Pusti to. To vise ne pali.

  8. slažem se sa Nenom ,mi se danas ponovno borimo sa zapadnim nacizmom i fašizmom ,naročito mi smetaju njemački političari koji su zaboravili koliko su zla nanijeli cijelom svijetu ,u Srbiji su donijeli zakon za vrijeme drugog svjetskog rata da za jednog mrtvog “švabu” ubije se 100 srba ,uvijek će nas mrziti ,mi srbi moramo biti složni i oduprijeti se neprijatelju koliko god bilo teško ,naš najveći prijatelj je Rusija i sav slobodno misleći svijet ,radite braćo-pobeda će biti naša

  9. ,mi srbi moramo biti složni i oduprijeti se neprijatelju koliko god bilo teško ,naš najveći prijatelj je Rusija i sav slobodno misleći svijet ,radite braćo-pobeda će biti naša

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here