Pixabay.com

Članica Predstavničkog doma američkog Kongresa Mardžori Tejlor Grin izjavila je da ako Amerika nastavi da izdvaja novac za kijevski režim to će dovesti do daljeg uništenja čitave generacije Ukrajinaca.

Ona je to izjavila tokom rasprave u Predstavničkom domu koji je danas na vanrednoj sednici počeo da razmatra niz nacrta zakona, uključujući o dodatnoj pomoći Ukrajini, podršci Izraelu i Tajvanu, kao i jačanju sankcija Rusiji i Iranu.

Prema programu, prva tačka je nacrt zakona koji, ako bude usvojen, daje predsedniku države ovlašćenje da uvede nove sankcije Moskvi i Teheranu.

Tejlor Grin je istakla da 70 odsto Amerikanaca ne podržava novi finansijski paket pomoći za Kijev u iznosu od 61 milijarde dolara.

– Treba da trošimo krvavo zarađeni novac Amerikanaca na Ukrajinu da bi se nastavilo ubijanje Ukrajinaca, uništavanje čitave generacije ukrajinskih muškaraca, iza kojih ostaju udovice i siročad. Kakva je to podrška? To je sramota za američke vlasti – rekla je ona.

Nacrt zakona o pomoći Ukrajini juče je prošao proceduralno glasanje u Predstavničkom domu.

2 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U BRICS! ZIVELA BRICS! ZIVELA RUSSIA! ZIVELA SRBIJA, BRICS SRBIJA, ZIVELA UNIJA BRICS SA SRBIJOM U NJOJ. BRICS SRBIJA, KONACNO SVOJA NA SVOME MEDU SVOJIMA.
    ONI KOJI NE VOLE ISTOK TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO STO CE ZAPAD PODRZATI MENJAJUCI RUBLJE I JUANE U EVRE I DOLLARA I TRAZITI POSAO U AMERICI I EU I NARAVNO U ALBANIJI. A SVE OSTALO LOSE ISTOKU, MENJATI ZA BOLJE ZAPADNO. I SRBIJA JE NAJBOLJE DA OSTANE NA DINAR. STO CE SE U BUDUCNOSTI SIGURNO I DOGODIGI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here