pixabay.com

Vlasti u Sjedinjenim Američkim Državama su zainteresovane za produžavanje konflikta u Ukrajini i za suprotstavljanje Rusiji, a nakon što u Ukrajini više ne bude vojnika, onda će Amerika poslati svoje vojnike koji će se suprotstaviti ruskoj vojsci, smatra američki kongresmen Mardžori Tejlor Grin.

“Ako Vašington i hoće nešto, onda će on uraditi tako kako bi se rat nastavio. Oni žele da ratuju protiv predsednika Rusije Vladimira Putina onoliko dugo koliko je to potrebno”, rekla je ona na društvenim mrežama.

Grin je dodala da će, kada Ukrajini ponestane vojnika, američke vlasti verovatno želeti da tamo pošalju muškarce koji mogu da se bore, jer žele rat sa Rusijom.

Ranije je koordinator Bele kuće za strateške komunikacije Džon Kirbi izjavio da je veoma verovatno učešće američke vojske u konfrontaciji sa ruskim snagama u slučaju da ruska vojska pobedi u specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini.

7 COMMENTS

  1. Pa americka vojska i sada gine u ukraini to nemenja situaciju jedino sto ce Rusi na kraju dobiti dobro podjubreno zemljiste

  2. Dobra je ova Gospodja Grin isto je mnogo vazno iskrena ratoborna i jos sto je jos naj bitnije puna je mrznje jedino neznam da li bi nekog svog poslala u rat naprimer ako ima muza sina ili brata ili ona licno da ode malo na front kada ima voliko elana, cudni su ovi ameri stalno bi da ratuju negdje sa svojim englezima i da nekoga ubijaju sta reci za gospodu i ljude koji su puni mrznje i koji zele da ubijaju nekoga

    • Da a čiji će to sinovi ginuti, njeni sigurno ne, oni su totalno odlepili al pokazaće im Putin ko je glavni baja, samo polako imaju rusi vremena što drugima ponestaje pa postaju nervozni al ne znaju da bitku dobija mirna ruka i bistra glava, emocijama tu mesta nema.

  3. Занимљиво, сећамо се како су бежали од талибана, али од Руса ће тешко побећи.

  4. Mardžori Tejlor Grin je anti globalista i protiv upotrebe Americke vojske u svrsi tih istih
    Izjava je da trenutna vlada to zeli , a ne ona.. Mardžori Tejlor Grin je protiv rata protiv bilo koga
    Nadam se da ce republikanci i Tramp preuzeti vlast i zaustaviti globalne sukobe .

  5. Jeli to on plaši Ruse? Pa da, mora biti to, jer kako su oni samo prestravili Korejce, Vietnamce, Iračane, Avganistance, pa čak i Irance, to stvarno tera strah u kosti, naročito, kad jih vidiš, kako beže glavom bez obzira posle pobede!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here