Srpski fudbaler Aleksandar Katai dobio je otkaz u Los Anđeles Galaksiju posle ispada svoje supruge koja je na rasnoj osnovi u osetljivom momentu izvređala tamnoputo stanovništvo u toj zemlji. 

Njen postupak izazvao je brojne reakcije u Americi,pa se tako oglasio američki producent Tarik Našid koji je osuo paljbu po supruzi fudbalera, ali i po Srbiji.

Naime, američki producent je društvenih mreža izvređao Teu, kao i srpski narod. Srbiju je nazvao je “smetlištem”, a uz taj komentar okačio je sliku jednog nepoznatog naselja, navodno u Srbiji.

Naravno, njemu su neki od pratilaca pokazli kako izgledaju američke ulice, i dodali da je Srbija zemlja sa najmanje rasizma u Evropi, a on se nije složio da je to isto. Tako je istakao da Srbi nemaju smeće oko sebe već u njemu žive.

 

6 COMMENTS

  1. Kako su se iskompleksirani Servi primili na jedan Tvit. Kompleks ni\e vrednosti jer ih ostali belci smatraju inferiornim.

  2. Kako su se iskompleksirani Servi primili na jedan Tvit. Kompleks niže vrednosti jer ih ostali belci smatraju inferiornim.

  3. Gospođa je koliko sam shvatio žestoko reagovala kada su tri crna demonstranta isšutirala jednu stariju belu ženu.
    Ako je vredan život tamnog čoveka (a naravno da jeste) vredan je i belog.
    Ponele su je emocije ali je ipak trebala naći načina da to osudi drugim rečima.
    Ako rasizma ima u Ameriki gde su dve kulture toliko dugo izmešane biće ga svugde pogotovu u početku dok se ljudi ne prilagode jedni drugima a po Ameriki vidimo da to ide veoma teško.
    Što se tiče prljavštine kod nas to i sami znamo ali polako rešavamo, a ove slike su sa bivšeg romskog divljeg naselja uz Gazelu (inače Srbi jesu nemarni prema svojoj okolini, ali velike probleme u svemu pravi manjina a ne većina koja ispašta).
    Valjda će se Ameri opametiti posle ovoga pa policija neće hapsiti ljude gušenjem — zaista ne shvatam zašto im je to potrebno?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here