Trostruki šampion US Opena, i čovek koji je od 2007. u Njujorku igrao najmanje polufinale kada bi učestvovao, završio je ovogodišnje učešće na turniru uz salve zvižduka…

Bol u levom ramenu bio je prejak da bi Novak Đoković ostao na terenu i morao je da preda Stenu Vavrinki početkom trećeg seta, a to se publici na tribinama uopšte nije dopalo – delom što su platili ulaznice, a delom i jer im nije najomiljeniji.

Na konferenciji za medije Novak se dotakao takvog ponašanja navijača, a šta misli o takvom potezu jasno je bilo još po izlasku sa terena – kada je pokazao “palac” prema njima.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Malo više poštovanja za osvajača 16 grend slem trofeja ne bi bilo na odmet…

Ipak, u njegovu zaštitu već su stali mnogi…

 

4 COMMENTS

  1. Познато је да врхунски спортисти нису много паметни. Али овај “Србин” је догурао до првог места кад је на врху каријере постао вегетаријанац и сад цмиздри после предаје мечева због повреда.

    • Да ли га сам смисли ил` ти је неко ПОМОГАО?

  2. Здраво фудбалер! Хоћеш и ти да почнеш са политиком и спасеш Србију? Ђоковић размишља о тој теми.
    Ја сам Србин мајко Петокрака пита…

  3. И коњи једу само траву па имају јаке мишиће, тетиве, зглобове… Ако један тенисер жели да постане јак као коњ, мораће да прођу генерације док дође до тог циља. Време које је било потребно и коњу од кад је престао да једе месо.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here