Neja Markičević
Amira Medunjanin

Pevačica Amira Medunjanin poručila je u video poruci fanovima da se “neizmerno raduje” dolasku u Beograd za koncerte koje će održati 10, 11. i 12. oktobra (20:00) u Kombank dvorani.

– Dragi moji, pre svega nadam se da ste svi dobro i zdravo… Nadam se da se vidimo – kaže Amira u poruci u kojoj kao “tri druženja” najavljuje beogradske koncerte, koji će biti održani uz ograničen broj posetilaca i ostale propisane zdravstvene mere usled Covid-19.

Amiru će u Beogradu pratiti vrsni harmonikaš Mustafa Šantić, jedan od osnivača Mostar Sevdah Reunion-a, i jedan od svirača na njenom nedavno objavljenom albumu “For Him And Her”, na kome je snimila pesme koje su izvodili legende narodne muzike Toma Zdravković i Silvana Armenulić.

Ulaznice koštaju 1.800, 2.200 i 2.600 dinara preko mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

Koncert u doba pandemije Covid-19 mora biti u skladu sa zdravstvenim propisima, uz rastojanje, maske i ograničen broj od 450 posetilaca u Kombank dvorani.

– Energija je nezaustavljiva, bez obzira bili udaljeni deset ili 50 metara. Ovo su posebne okolnosti. Prošli smo gore stvari u životu, proći će i ovo – kaže Amira.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here