Printscreen
Ana Bekuta

Ana Bekuta od prvog pojavljivanja važi za jednu od najboljih pevačica na Balkanu, ali i za nekoga ko retko priča o svom privatnom životu.

Ipak, u emisiji „Pečat u vremenu“ otvorila je dušu autoru Goranu Jovanoviću i otkrila mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog i o tome kada je shvatila da je Mrkonjić čovek njenog života.

– Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno– rekla je Ana.

U emisiji koja već izaziva ogromnu pažnju javnosti folk zvezda je otkrila u kakvim je odnosima sa žirijem „Zvezda Granda“, kako je izgledalo njeno upoznavanje sa Mrkonjićem kao i mnogo drugih zanimljivosti iz privatnog života i karijere. Ovaj iskreni razgovor gledaoci televizije „Toxic folk“ ekskluzivno će moći da pogledaju u četvrtak, 25.3. u 20 sati kao i reprizno u nedelju 28.3. u 11 sati.

Sama emisija izazvala je ogromnu pažnju i zbog špice koju je autor emisije sam otpevao, a pesma „Imali smo bašču šljiva“ koja je lajtmotiv sezone već ima i zavidan broj pregleda na jutjubu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here