ATAImages
Ana Ćurčić

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone “Zadruge”, neprestano je tema u aktuelnoj sezoni, a na njen račun su iznete razne optužbe. Zbog toga je sada i sama rešila da se oglasi.

Ona do sada nije želela da komentariše ono što su o njoj pričali zadrugari, pogotovo njena nekadašnja kuma i prijateljica Milena Kačavenda. Ali, sada je rešena da sve ostavi iza sebe.

– Od izlaska iz “Zadruge” pokušavam da svoj “mali” život sastavim. Promašene ljubavi, promašeni prijatelji, promašeni potezi. Da mogu da vratim vreme nikada ne bih ušla u “Zadrugu” i nikada ne bih jurila ono zbog čega sam se izgubila. Ja nisam i nikada neću biti rijaliti igrač. Ja sam samo običan čovek. Krv i meso. Imala sam svoje greške, svoje propuste. Prenaglašeno sam se radovala, tugovala i svađala. Na tome vam se izvinjavam. Nisam umela drugačije. To me je sve koštalo i još uvek plaćam cenu svojih pogrešnih poteza. Nisam u kontaktu ni sa kim ko je trenutno na sceni rijalitija i više nikada neću biti. Svojim učešćem naštetila sam samo sebi i svojoj porodici – napisala je Ana na svom Instagram profilu, pa nastavila:

– Ovim putem želim da kažem da je za mene rijaliti završen. Neću ga igrati ni spolja ni unutra. Ono što se trenutno radi osećam kao da me svako jutro udari “uragan” posle kojeg moram da se sastavljam iznova i iznova. Nikome nisam namenski nanela zlo, možda sam pogrešila, ali ne iz loše i zle namere. Ljudi koji su moje učešće vodili spolja, posle kojeg ni dan danas ne mogu da se oporavim, sigurna sam da nisu takođe imali loše namere, ali su se neke stvari samo meni obile o glavu. Sa tim stvarima stavljam tačku na sve sto se tiče rijalitija. Ovoliko hejta i osuda zaslužuju monstrumi. Svim onim koji trenutno igraju rijaliti želim srećnu sezonu. Da je uspešno završe i da konačno dokažu svoju istinu. Takođe, ljudima koji ulaze na kontu mog imena isto želim sreću. Moje zdravstveno stanje je poprilično loše i iz tog razloga stavljam tačku na sve sto se zove rijaliti!

– Hvala svim onim ljudima koji su bili uz mene i moju porodicu, a da nas na kraju balade nisu izdali i popljuvali. To ću zauvek znati da cenim. Hvala i onima koji su osetili da sam ja majka jednom Luki i jednoj Ivi i da su oni zajedno sa mom proživljavali sve. I ako nikada nisam smela ovo da dozvolim. Prošlost ostavljam iza sebe i u svojim rukama od danas čvrsto držim samo svoju decu, tako da vas ovim putem molim da nas pustite da zajedno kročimo put budućnosti. I da se oporavimo od mojih “grešaka”. Hvala vam na razumevanju. Ana – napisala je ona za kraj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here