Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger odlučili su da se presele u Austriju.

Slavni sportski bračni par rešio je da odgaja svoje sinove u malenom gradiću Vastendorf, koji se nalazi podno Alpa u Austriji.

Proslavljeni nemački fudbaler i čuvena teniserka do sada su živeli na relaciji Majorka – Čikago. Bastijan je okončao svoju profesionalnu karijeru i sada je rešio da se maksimalno posveti porodici. Odlučili su da se “skrase” prelepom turističkom mestu Vestendorf.

Ana i Bastijan su pre dve godine kupili ogromno imanje podno Alpa i na njemu grade velelepnu vilu, u koju je uloženo oko 3,5 miliona evra. Do kraja godine biće spremna za useljenje.

– Baš u vreme katoličkog Božića, 25. decembra, i na početku skijaške sezone, velelepna vila biće spremna za useljenje. Kuća je sagrađena, a čitav posao blizu je kraja. Ostalo je još da baštovani posade biljke na padini, kao i da postave živu ogradu visine nekoliko metara kako bi znatiželjni pogledi paparaca i ostalih komšija ostali samo na terasi i bašti. Radove nadgleda Bastijanov otac Alfred (67), koji živi u nemačkom gradu Oberaudorfu, na svega 40 kilometara od imanja u Austriji – prenosi “Bunte”.

Austrijski mediji ističu da će u novom domu porodice Švajnštajger sve pucati od luksuza. Vila ima oko 400 kvadrada. Poseduje bazen, fudbalski i teniski teren…

Vesendorf je prelep gradić koji ima nešto manje od 4 hiljade stanovnika. Poznat je kao raj za bogataše, a zimi mnogi turisti tu dolaze na skijanje. Zanimljivo, Bastijanovi roditelji udaljeni su samo sat vremena vožnje od njihovog novog doma.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here