Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger odlučili su da se presele u Austriju.

Slavni sportski bračni par rešio je da odgaja svoje sinove u malenom gradiću Vastendorf, koji se nalazi podno Alpa u Austriji.

Proslavljeni nemački fudbaler i čuvena teniserka do sada su živeli na relaciji Majorka – Čikago. Bastijan je okončao svoju profesionalnu karijeru i sada je rešio da se maksimalno posveti porodici. Odlučili su da se “skrase” prelepom turističkom mestu Vestendorf.

Ana i Bastijan su pre dve godine kupili ogromno imanje podno Alpa i na njemu grade velelepnu vilu, u koju je uloženo oko 3,5 miliona evra. Do kraja godine biće spremna za useljenje.

– Baš u vreme katoličkog Božića, 25. decembra, i na početku skijaške sezone, velelepna vila biće spremna za useljenje. Kuća je sagrađena, a čitav posao blizu je kraja. Ostalo je još da baštovani posade biljke na padini, kao i da postave živu ogradu visine nekoliko metara kako bi znatiželjni pogledi paparaca i ostalih komšija ostali samo na terasi i bašti. Radove nadgleda Bastijanov otac Alfred (67), koji živi u nemačkom gradu Oberaudorfu, na svega 40 kilometara od imanja u Austriji – prenosi “Bunte”.

Austrijski mediji ističu da će u novom domu porodice Švajnštajger sve pucati od luksuza. Vila ima oko 400 kvadrada. Poseduje bazen, fudbalski i teniski teren…

Vesendorf je prelep gradić koji ima nešto manje od 4 hiljade stanovnika. Poznat je kao raj za bogataše, a zimi mnogi turisti tu dolaze na skijanje. Zanimljivo, Bastijanovi roditelji udaljeni su samo sat vremena vožnje od njihovog novog doma.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime