Ana kraljica reklama

0

Srpska teniserka Ana Ivanović snimila je spot za svog sponzora „Adidas“ zajedno s Dejvidom Bekamom, Noelom Galagerom i Snup Dogom. Nekada najbolja teniserka sveta pojavljuje se u spotu zajedno s najpopularnijim fudbalerom planete, engleskim muzičarom i američkim reperom.

Ana (22) ima fantastičan desetogodišnji ugovor s „Adidasom“ i po sezoni dobija 3,5 miliona dolara, bez bonusa uslovljenim dobrim rezultatima na kraju sezone.

 

"Oduševljenja sam što sam član "Adidasove" porodice i veoma se radujem što ću raditi na mnogim projektima u budućnosti", izjavila je nedavno Ana Ivanović.

Doživotni ugovor

Ana Ivanović ima doživotni ugovor s „Adidasom“ potpisan februara ove godine. Tri linije ove nemačke kompanije pratiće celokupnu Aninu profesionalnu tenisku karijeru, a nakon povlačenja sa teniskih terena Srpkinja će raditi kao ambasador brenda.

 

Na taj način Ivanovićeva je postala najmlađi sportista, muški ili ženski, koji je ikada potpisao ugovor sa ovim doživotnim uslovima.

Spot je snimljen prošle jeseni u istočnom Londonu i zove se "Adidas oridžinals nejberhud". Nasmejana Ana pojavljuje se oko 13. sekunde. Tek posle slede Bekam, Galager i Snup Dog, dok se u celom spotu, koji traje jedan minut, pojavljuju druge ličnosti i zaštitna lica njenog sponzora, poznatog proizvođača sportske opreme.

 

Tokom godine Ana bi trebalo da snimi spotove i sa Lionelom Mesijem, Kakom i Lejlom Ali, zaštitinim licima "Adidasa".

 

Srpskoj teniserki ne cvetaju ruže na profesionalnom planu, ali se zato odlično snalazi u poslu i privatno. I dalje je srećno zaljubljena u australijskog golfera Adama Skota, dok novac od sponzora ne prestaje da kaplje. Pored 35 miliona dolara od "Adidasa" i deset miliona od "Joneksa", Srpkinja zarađuje dosta novca i od ostalih sponzora.

Ana Ivanović je prošle godine proglašena za najseksepilniju sportistkinju sveta, a godinu dana ranije i za ambasadorku godine. Tokom karijere snimila je sijaset reklama. Srpkinja je zaštitno lice "Adidasa", "Joneksa", "Roleksa", kompanije "Verano grup", firmi "Đusi plus" i "Tehno džim".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here