Vesti

Organizacijama koje prikupljaju sredstva za lečenje dece potrebna je kontinuirana podrška. Fondacija “Podrži život” trenutno ima 13 pokrenutih humanitarnih akcija za mališane obolele od cerebralne paralize, a svaka donacija ubrzava proces odlaska na lečenje.

Rediteljka Ana Marija Rosi uspešno je tipovala u Mozzartovom “Humanitarnom tiketu u podne” i dobitak od 72.700 dinara usmerila je upravo ovoj Fondaciji.

Veoma je važno da mislimo na one kojima je pomoć najpotrebnija, pa čak i sada kada se suočavamo sa pandemijom i ekonomskom krizom. U ime dece za koju smo pokrenuli humanitarne akcije i svih zaposlenih u fondaciji “Podrži život”, želimo da se zahvalimo rediteljki Ani Mariji Rosi koja je uspešno odigrala humanitarni tiket i na taj način pomogla da naša deca što pre odu na lečenje – istakla je Katarina Danojlić, menadžer projekata u fondaciji “Podrži život”.

Koz akciju Humanitarni tiket u podne, poznate ličnosti često usmeravaju dobitke upravo za lečenje dece.

Apelujemo i na druge da slede njihov primer i postanu donatori, a sve građane podsećam da mogu pomoći obolelim mališanima slanjem SMS poruka na 5757 – zaključila je Katarina Danojlić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here