ATAImages
Ana Nikolić

Ana Nikolić, nakon duže pauze posle porođaja i borbe sa viškom kilograma, konačno se vratila na muzičku scenu Srbije na velika vrata.

Poznato je da je Anina desna ruka od samog početka karijere, ali i oslonac tokom života, upravo njen rođeni brat Marko. Pevačica često ističe koliko joj on pomaže i znači, te ne krije ljubav koju oseća prema bratu. Nakon smrti oca, on joj je pored majke i ćerke Tare sve na svetu, te se ne libi da mu javno iskaže ljubav i zahvali se za sve.

Ana je na svom Instagramu ispisala kratku poruku i otkrila koliko je srećna što ima Marka, koji joj je ostao lojalan do samog kraja.

“Oprosti što sam bila previše stroga prema teb. Jesam i znam da nisam pogrešila… Stvar principa. Ali kada shvatih, da si lekciju broj 1, a zove se “lojalnost” primenio na delima… Do smrti, pa makar i protiv mene, protiv porodice. Postideh se! A posebno kada shvatih kome si ostao lojalan do kraja. I zato izvini. Jer lojalnost je uvek ista, kada odlučiš da nekome budeš lojalan…Ili jesi, ili nisi… P.S. Tu lekciju ja naučih od tebe”, napisala je Ana nana svom Instagramu uz fotografiju sa rođenim bratom Markom.

Ana Nikolić

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime