ATAImages
Ana Nikolić

Ana Nikolić otputovala je u Maroko sa kompletnom ekipom radnika kako bi snimila spotove za nove pesme koje uskoro treba da predstavi publici.

Planirano je da se snimi pet spotova za dve nedelje, pa ekipa ne staje sa radom, ali se ispostavilo da pevačica baš ne može da isprati taj tempo.

– Ani je pozlilo na snimanju spota, preforsirala se. Snimaju dan i noć. Treba mnogo posla da se obavi u kratkom periodu. Ona se sto puta dnevno presvuče, promeni šminku, frizuru, stajlinng, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira. Ana je perfekcionista, u stanju je da po sto puta dnevno ponovi istu scenu, pa umesto planiranih pet sati., na snimanju se ostane i 15, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom oi popije po koju čašicu da dođe sebi. Kad se srušila na snimanju, stavili su je je u kola i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam. Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dve nedelje – kaže izvor blizak pevačici.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime