instagram.com/ananikolicofficia
Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić u poslednje vreme je u centru medijske pažnje zbog ljubavnog života i navoda da je u vezi sa oženjenim čovekom, koji je zbog nje ostavio porodicu. Međutim, muzička zvezda je tajanstvena po tom pitanju.

– Nažalost nisam zaljubljena, a volela bih da jesam. Znaćete kada budem bila, ja to ne krijem – kaže kroz osmeh i otkriva da planira da manja profesiju.

– Već vidim sebe kroz par godina kao nekog producenta iza kamere, to mi više prija. Nikada nisam ni bila neko ko se trpa da bude u kadru stalno osim kada imam razlog, novu pesmu ili novi album – kaže Ana.

Pevačica ovih dana vodi borbu sa ćerkom Tarom, kao i mnoge majke kojima se deca privikavaju na vrtić, pa otkriva da im ne ide glatko to jutarnje ubeđivanje za polazak među drugare.

– Tek smo krenuli u vrtić, sada je adaptacija i privikavanje, ali već pruža mali otpor pa se svako jutro objašnjavamo. Danas je izjavila: “Neću ići ni u vrtić, ni u školu, ni na fakultet”. Ja je pitam: “Jesi li to rekla baki i deki?” Ja sam išla u vrtić i obožavala sam ga, i školu i fakultet, ali verovatno je povukla na tatu – kroz osmeh kaže Nikolićeva aludirajući na repera Stefana Đurića Rastu.

Na pitanje da li se tate Tarinih drugara u vrtiću okreću za njom, pevačica odgovara:

– Uglavnom mame dovode decu, ali svakako su sve to pristojni ljudi.

Ana otkriva i da ćerka ne zna da je ona poznata pevačica i nada se da će tako ostati:

– Moja Tara nema pojma šta ja radim i sigurno će biti tako dok je u vrtiću, pa i u školi jer smatram da nema potrebe.

Muzička zvezda bi volela da dobije film o sebi ali kasnije.

– Za film o mom životu je rano, meni treba tek neke stvari da se dogode ali ja živim brzo, živela sam još brže, ima tu mnogo materijala. Moj život može da izrežira samo Tarantino – kroz osmeh kaže pevačica koja smatra da je i dalje bivšem suprugu inspiracija:

– Ja sam njegova životna muza i inspiracija.

Za razliku od mnogih pevača, Ana nije nastupala puno tokom korone, ali se nije ni žalila na finansijsku situaciju.

– Ne nastupam zato što mi je sve to delovalo usiljeno i što nije situacija za neko veselje. Radim i na još nekim projektima koje ću uskoro obelodaniti, ali za pevanje nije atmosfera. Radiću doček Nove godine, ali ovako ne. Naš posao je da zabavimo ljude, a sada je sve usiljeno – smatra Ana koja ne obraća pažnju ako će joj neko od kolega zameriti što smatra da nije vreme za grabljenjem za nastupe:

– Ja o kolegama nikada nisam pričala, postoje neke stvari koje ne mogu da se plate novcem, a to su mir i savest. Ja sam odlučila da se povučem bez obzira na to što sam mogla da nastupam svako veče.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here