Foto: Instagram
Ana Sevic

Pevačica i voditeljka Ana Sević krajem 2020. godine rodila je drugu ćerku, a kako kaže, ona i njen partner Daniel Nedeljković voleli bi da imaju veliku porodicu, pa su rešili da odmah posle praznika porade na tome.

Ana se porodila u decembru 2020. i na svet donela ćerku Senu, dok iz prethodnog braka sa Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu.

– Hvala dragom Bogu što mi je podario tako divnu i mirnu decu. Obe su zlatne i nemam s njima baš nikakvih problema. Baš bih mogla još petoro da rodim, samo da budu tako dobre kao moje ćerke. Daniel i ja smo razgovarali i oboje želimo veliku porodicu. I njegov otac nas nagovara da imamo što više dece – rekla je Ana za i dodala da veliku podršku ima i od starije ćerke Lorene:

– Kada je prvi put ugledala mlađu sestru, Lorena je rekla: “Mama, ti rađaš najlepšu decu.” Nije mi važno da li će mi treće dete biti muško ili žensko, bitno je samo da bude zdravo. Znam da će mi Daniel pomagati oko svega, kao što mi je sada podrška oko Sene i Lorene.

Ana je istakla i da su joj praznici potpuno drugačiji otkada ima dvoje dece:

– Otkada su se rodile Lorena i Sena, Vaskrs ima neku posebnu radost. Ovo je prvi put da ga proslavljamo sa Senom i sigurna sam da će uživati jer nam je cela kuća ukrašena. Lorena je prava umetnička duša i pomaže mi oko farbanja jaja. Na ćerke sam prenela svoju ljubav prema Vaskrsu, jer je to moj omiljeni praznik.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime