Foto: Instagram/ anabelci

Vest o trudnoći Lune Đogani, ćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija, odjeknula je u domaćim medijima, iako je pevačica u više navrata nagoveštavala da ona i njen izabranik Marko Miljković rade na potomstvu.

Anabela, koja se nedavno pomirila sa ćerkom, jedva čeka da postane baka, a sada je otkrila da je uverena da će njeno prvo unuče biti muško. Atijasova je otkrila i da je naslućivala da je Luna trudna, pa rekla i zbog čega.

– Negde u dubini duše sam to osećala, valjda zbog povezanosti između Lune i mene. Nisam se nešto previše iznenadila, ali sam se mnogo obradovala. Prvi put prolazim kroz ovo i znam da će ovo biti nešto što će puno značiti meni, a prvenstveno njoj. Cela ta situacija koja je iza nas, hvala Bogu, nije mogla lepše da se završi od ovog – rekla je Anabela za “DeToxic” i dodala da će biti najbolja baka na svetu:

– Samo da beba bude živa i zdrava, ali neki moj instinkt mi govori da će biti dečak. Možda je to i moja tajna želja da napokon imamo dečka u porodici, posle tri ćerke i tri sestre. Stalno mi se mota u glavi da će biti dečak, ali sačekaćemo snimak, pa ćemo da pričamo.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime