youtube/AmiG Show
Anabela Atijas

Anabela Atijas konačno je rešila da stavi tačku na sve spekulacije vezane za njen privatni život i odnos s ćerkom Lunom i zetom Markom Miljkovićem.

Poslednjih nekoliko meseci govorilo se da pevačica nije uspela da zakopa ratne sekire sa zetom, međutim, kako je priznala, ljubav prema njenoj unuci učinila je zaboravi na sve probleme.

– Uživam u tome što sam baka, obožavam kada provodim vreme s unukom. Kada je pored mene, proradi mi vulkan ljubavi – rekla je Anabela.

– Mia fizički liči na Marka, ali je generalno svoja. Ima jak karakter, jako je harizmatična, živahna i ima ludačku energiju. Kada je sa mnom ja sam samo posvećena njoj i ništa drugo me ne zanima, čak se i na telefon ne javljam – dodala je pevačica, i otkrila kako se njena ćerka snašla kao majka.

– Luna se odlično snašla, kao i svaka mama. Edukuje se na razne načine kada je majčinstvo u pitanju, kroz medije, čita razne knjige, posavetuje se sa mnom i baš mi se dopada kako ona osluškuje svoje dete jer na kraju ona najbolje zna kako njena Mia reaguje na neke stvari – ispričala je ponosna baka, i otkrila šta je lakše – biti baba ili mama.

– Tek sad shvatam da je lakše biti baka nego majka. Gledajući Miju meni ništa nije teško, nemam tu vrstu tegobe i straha – rekla je Anabela, pa se osvrnula na njen odnos sa zetom Markom.

– Kada je reč o mom odnosu s Markom, o tome nema potrebe više da se priča, jer smo i on i ja više puta pričali na tu temu. Ispred svega smo stavili ljubav koju osećamo prema Luni i Miji, a ljubav je pobedila. Bila sam uz njega kada mu je majka preminula, a on je jak čovek i dobro se držao – rekla je Anabela.

S obzirom na to da su članovi porodice Đogani-Atijas jedno vreme bili glavna tema medija zbog učešća u rijalitiju Zadruga gde su iznosili sav svoj prljavi veš, zanimalo nas je da li bi dozvolila mlađoj ćerki Nini da učestvuje u tom šou-programu.

– Ninu nikako ne bih podržala da uđe u rijaliti, ako i bude dobila neku ponudu. Ona je svesna da to nosi veliko breme i da ne ulazi samo jedna osoba u rijaliti, već kompletna porodica. Mi smo svi bili deo toga i nama to više ne treba jer smo i dalje oštećeni – istakla je Anabela, i dodala da se kaje zbog mnogih stvari koje je uradila dok je bila učesnik Zadruge.

– Kajem se zbog svega što mi se desilo u rijalitiju. Iz ove perspektive bih sve drugačije uradila, a s druge strane ne mogu da se ne osvrnem na to da nas je frustracija koju smo tamo navukli na neki način učinila boljim. U poslednje tri godine puno sam radila na svom psihičkom i mentalnom zdravlju kako bih shvatila neke stvari – rekla je Anabela za Alo!.

Danas je lako postati poznat

Anabela Atijas ponosna je na činjenicu da su neke pesme iz grupe „Fanki Dži“ ponovo zaživele i da se slušaju.

– Svaki put kad čujem svoje stare pesme, povuku me emocije, čak mi se i slike vraćaju iz situacija koje su specifične za taj period, snimanja, druženja… To su sve lepe pesme koje su i dan-danas ostale. To su bila vremena kada se muzika slušala i kada je teško neko mogao da postane popularan, danas su društvene mreže tu i dovoljno je samo neki snimak da objaviš i da postaneš viralan – kaže Anabela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here