youtube/AmiG Show
Anabela Atijas

Luna Đogani  i Marko Miljković čekaju bebu, a Lunina majka Anabela Atijas, koja joj je prva čestitala, otkrila je detalje trudnoće.

– Trudna je četiri nedelje. Bez veze mi je da oko toga sada pravimo cirkus, nemojte da me shvatite pogrešno… Ono što sam objavila na Instagramu – uradila sam to da ne bih morala svima ponaosob da objašnjavam. Prerano je praviti bilo kakav cirkus i iznositi detalje, a sto puta sam se javila na telefon od sinoć – rekla je Anabela.

– Presrećna sam i to je sasvim dovoljno, s obzirom na to da je zaista rani početak. Još nije ni na ultrazvuk otišla. Treba malo pustiti sve, vest je odjeknula, ona je to htela, nije htela da krije… – ispričala je pevaciča i dodala:

– Ništa se specijalno nije promenilo, sinoć smo saznali, a danas svako ima svoje obaveze, ne želimo da preterujemo. Znate i sami da, kao i na svakom početku, treba čovek malo da pusti da to sve ide svojim tokom.

Podsetimo, nakon saznanja da je trudna Đoganijeva je istakla da joj nije bitno da li je dečak ili devojčica, već da beba bude živa i zdrava.

– Samo da je živo i zdravo, iskreno. Inače sam toliko isprepadana, samo mi je bitno da bude živo i zdravo! – rekla je Luna ranije za medije i otkrila ko je prvi saznao da je ona trudna.

– Ona je saznala među prvima da sam trudna, bila je sa mnom kad sam saznala. Odreagovala je burnije od mene, počela je da plače – istakla je Đoganijeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here