Foto: Instagram/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović nikada ranije nije govorila o tome kako se osećala povodom hapšenja majke i folk dive Svetlane Cece Ražnatović u akciji “Sablja”, koja je usledila posle ubistva nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića.

Ona je sada ispričala da je tada imala svega pet godina, a da ona i stariji brat Veljko nisu ni znali šta se dešava.

– Kada je mama imala one probleme, to sam izuzetno teško podnela, jer sam jako vezana za mamu. Trenutak kada su mamu odveli… imala sam tada pet godina, bila sam baš mala. Veljko i ja nismo znali šta se dešava, nisu nam pričali. Sećam se samo scene za moj peti rođendan, bili smo u Žitorađi kod bake i deke, a nama je rekla da je u Americi na poslovnom putu. Zvala sam je i ona je jecala preko telefona. Pitala sam je: “Što plačeš, treba da budeš srećna, rođendan mi je”, a ona kaže: “Ne plačem, ne plačem.” Ja kažem: “Pa dobro, mama, ako si ti u Americi, što tetka ne može da dođe? Što ste me obe ostavile?” Rekla je: “Pa ne možemo, zajedno smo tamo, imamo posla, ne možemo da se vratimo. Tu su baka i deka.” Nismo mi znali sigurno dve godine nakon toga šta se desilo – rekla je Anastasija

– Nismo imali svest da razumemo ono što su nam pričali, niti je detetu od pet godina to moglo biti objašnjeno kako valja – prisetila se ona ovog potresnog perioda u životu porodice Ražnatović.

Priznala je o kako se osećala kada je njena majka nosila nanogicu. Anastasiji je sve teško palo, pa se i ugojila 20 kilograma.

– U periodu kada je mama imala nanogicu, Veljko i ja smo zbog cele hajke preseljeni na Kipar. Pala sam u depresiju, nije mi bilo ni do čega, teško sam to podnosila. Samo sam tražila neki spas, tu prazninu da popunim hranom. I prosto, bilo mi je teško da se uklopim, sve je bilo crno, mračno, samo sam jela. Ugojila sam se toliko da me je mama jedva prepoznala kada smo se vratili – rekla je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here