EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
Raul

Čelnici Reala planiraju da na kraju sezone uruče otkaz treneru madridskog kluba Karlu Ančelotiju, a da na njegovo mesto postave legendarnog igrača Raula.

Britanski BBC navodi da čelnici Reala planiraju smenu na klupi slavnog kluba na kraju sezone iako su Madriđani izborili plasman u 1/4 finale LŠ i ubedljivo su prvi u španskom prvenstvu.

Real planira na kraju sezone da se odrekne nekolicine bitnih igrača i to Luke Modrića, Karima Benzeme, Kazemira i Tonija Krosa, ali pre svega zbog njihovih godina. Čelnike Reala boli nedavni ubedljiv poraz od Barselone (0:4). Ovaj poraz pokazao je koliko je Real ranjiv kada je nekompletan, a pošto će u novu sezonu ući sa izmenjenim timom, italijanski stručnjak bi mogao da potraži novi posao.

BBC navodi da bi Ančelotija mogli da zamene Maurisio Poketino, Julijan Nagelsman, ali najverovatnije rešenje bi moglo da bude Raul Gonzalez.

Čelnici Reala planiraju da angažuju trenera na duže staze, a Raul je idealno rešenje pošto već vodi mladi tim madridskog kluba.

Predsednik Reala Florentino Perez navodno izuzetno ceni slavnog Raula, a ovim potezom bi parirao Barseloni, koja je svoju legendu Ćavija postavila za trenera.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here